rss

Opel dezvaluie noul Insignia Country Tourer

  1. 03/07/2013
  2. Categoria: Opel
  3. Tags: Insignia, Opel
    Vezi toate fotografiile (5)

    Opel a publicat primele imagini si informatii oficiale despre noul Insignia Country Tourer. Programata sa debuteze in toamna, cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt, noua varianta de caroserie prezinta un Insignia cu veleitati de off-roader.

    Familia noului Insignia va fi completata curand, pentru ca Opel Insignia Country Tourer isi face debutul mondial la Salonul Auto de la Frankfurt in luna septembrie. Cu o garda la sol este cu 20 mm mai ridicata, modelul dispune de tractiune integrala. Sistemul face echipa cu motoare turbo puternice precum 184 kW/250 cp, 2.0 litri SIDI cu injectie directa pe benzina sau unitatea ultra-performanta 2.0 BiTurbo CDTI.

    Trenul de rulare 4x4 controlat electronic incorporeaza un ambreiaj de inalta calitate pe principii Haldex si un diferential autoblocabil electronic, pentru a asigura tractiune ideala atat pe suprafete pavate, dar si in afara lor.

    Acesta se adapteaza constant la conditiile de drum predominante si variaza distributia cuplului de la zero la 100% intre punti, precum si intre rotile spate. In combinatie cu sasiul premium controlat electronic FlexRide, sistemul de tractiune integrala stabileste standardele in termeni de timpi de reactie si control al autovehiculului.

    Oferta de trei motoare porneste cu 184 kW/250 cp 2.0 SIDI (Spark Ignition Direct Injection) Turbo benzina, ce livreaza performante excelente. Generand un cuplu impresionant de 400 Nm, acest motor cu injectie directa garanteaza tractiune masiva.

    Unitatea 143 kW/195 cp 2.0 BiTurbo CDTI diesel are la dispozitie 400 Nm. Turbocompresorul sau secvential in doua faze livreaza raspuns imediat la accelerare pentru tractiune excelenta. O unitate 120 kW/163 cp, 2.0 CDTI (cu o singura teava de esapament) completeaza oferta de motoare, oferind acces la 350 Nm cuplu, ridicat pana la 380 Nm cu overboost.

    Atat 2.0 SIDI Turbo, cat si 2.0 CDTI pot avea cutie manuala cu 6 viteze sau o transmisie automata cu 6 viteze, in timp ce 2.0 BiTurbo CDTI este disponibil doar cu cea din urma.

    Preturile si detalii despre echipari vor fi anuntate la momentul deschiderii comenzilor, la premiera mondiala de pe 10 septembrie, la Salonul Auto de la Frankfurt.

    Vizualizari: 6151