rss

Primele detalii despre noul Insignia Country Tourer

  1. 06/04/2017
  2. Categoria: Opel
  3. Tags: Opel
    Vezi toate fotografiile (3)


    Noul Insignia Sports Tourer duce filozofia de design a companiei Opel la urmatorul nivel prin stilul sau sportiv, dar elegant. Arhitectura usoara complet noua este unul dintre motivele principale care stau la baza performantei sale indraznete si agile.

    Modelul Country Tourer detine toate aceste calitati, plus altele. Farmecul sau mai robust si mai individual face din acesta versiunea de top a gamei de modele Insignia, designerii si inginerii lucrand inca de la inceputul procesului de dezvoltare la o a treia versiune distincta pentru Insignia.

    Partea frontala a noului Insignia Country Tourer are un aspect si mai hotarat decat cel al modelului inrudit Sports Tourer. Grila proeminenta si farurile inguste creeaza impresia unui autovehicul lat, in timp ce scutul de protectie argintiu apropie vizual autovehiculul de sosea, pentru a-i sublinia postura solida. Armatura de protectie de culoare neagra din zona de jos a partii frontale, spre pasajele rotilor si de-a lungul partii inferioare a caroseriei accentueaza aspectul robust. Ca si partea frontala, cea din spate ofera, de asemenea, indicii privind caracterul aventuros, cum ar fi scutul de protectie si ornamentele tevilor de esapament duble argintii, care intaresc aspectul mai coborat si mai lat.
    „Am dorit ca noul nostru Insignia Country Tourer sa fie robust sub toate aspectele, etaland in acelasi timp filozofia tipica si eleganta a Opel, aceea a maiestriei sculpturale si preciziei germane”, a declarat Mark Adams, vicepresedintele departamentului de design. „Are prezenta unui model varf de lance combinata cu o forma atletica sofisticata amplificata de detaliile de autovehicul de teren robust.
    Cei care cauta un model Insignia cu adevarat unic vor dispune curand de o gama variata de optiuni, Opel urmand sa lanseze conceptul Opel Exclusive odata cu Insignia Country Tourer. In afara de culorile normale, cumparatorii pot alege dintre 15 culori suplimentare disponibile doar pentru clientii modelului Exclusive. Insa aceasta nu este in niciun caz totul. Expertii Opel Exclusive pot chiar sa reproduca orice nuanta de culoare dorita daca li se furnizeaza o mostra sau o imagine. Mai mult decat atat, clientii modelului Exclusive isi pot personaliza si mai mult autovehiculele datorita unor variante suplimentare de jante si tapiterii din piele.
    In ton cu caracterul acestui autovehicul multifunctional robust, noul Insignia Country Tourer este in primul rand foarte practic. Pentru simplificarea la maximum a incarcarii, hayonul poate fi deschis fara a atinge autovehiculul. In combinatie cu functia de „deschidere fara cheie”, hayonul poate fi deschis prin simularea unei simple miscari de lovire cu piciorul sub bara de protectie spate (o silueta a autovehiculului proiectata pe sol indica zona corecta). O alta miscare de lovire sub bara de protectie va determina inchiderea acestuia. Pentru a mari volumul de incarcare la 1.665 de litri, cu 130 de litri mai mult decat la versiunea anterioara, noul Insignia Country Tourer poate fi comandat cu optiunea cu scaune spate rabatabile in raport 40/20/40, pentru configuratii si mai flexibile ale spatiului de incarcare. Bancheta din spate poate fi rabatata complet apasand un buton din portbagaj. Pe langa faptul ca ii accentueaza aspectul indraznet, sinele de acoperis disponibile, sporesc si gama de utilizari a noului Insignia Country Tourer, permitandu-i acestui station wagon robust sa transporte incarcaturi de pana la 100 de kilograme.

    Ampatamentul a fost marit cu 92 mm, asigurand un spatiu mult mai mare la interior, in special pentru pasagerii din spate. Starea de bine este sporita si mai mult de postul de conducere orientat spre sofer, scaunele premium ergonomice fata certificate de AGR si de scaunele laterale spate incalzite. Parbrizul incalzit si volanul incalzit asigura o vizibilitate buna si incalzesc mainile in zilele reci.
    Tehnologie exceptionala la bord: siguranta, confort, conectivitate excelenta
    La fel ca fratii sai Grand Sport si Sports Tourer, Insignia Country Tourer este disponibil cu numeroase tehnologii si sisteme ultramoderne de asistenta pentru sofer, care ofera un nou nivel de siguranta si confort. Una dintre atractii in adevaratul sens al cuvantului este a doua generatie a inovatorului si multi-premiatului sistem adaptiv de iluminare cu matrice Opel IntelliLux LED® . Sistemul Opel de iluminare cu matrice LED® are acum 16 segmente LED integrate in fiecare far si este disponibil cu o functie inovatoare de iluminare activa in viraje si reflector LED dedicat cu raza de actiune de pana la 400 de metri. Alte elemente suplimentare includ afisajul pe parbriz, camera video de 360°, tempomatul adaptiv (ACC) cu franare automata de urgenta, asistentul pentru mentinerea benzii de circulatie cu corectare automata a directiei si avertizarea privind traficul din spate.
    Cele mai recente sisteme IntelliLink compatibile cu Apple CarPlay si Android Auto asigura divertisment si conectivitate de exceptie. Iar smartphone-ul poate chiar sa fie incarcat fara cablu, putand fi integrat cu usurinta in sistemul de infotainment. Autovehiculul este, de asemenea, echipat cu revolutionarul asistent de service si conectivitate, Opel OnStar. Este dotat cu un portofoliu larg de servicii, de la raspunsul automat la impact pana la asistenta in cazul furtului autovehiculului. Doua elemente noi in portofoliul OnStar sunt serviciul de rezervare[1] hoteliera si cautarea unui loc de parcare[2]. Ambele servicii se bazeaza pe consultantii OnStar care pot rezerva camere de hotel si/sau cauta parcari adecvate.

    Vizualizari: 1658
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »