rss

Opel pregateste editii speciale Corsa Color Line

  1. 17/09/2010
  2. Categoria: Opel
  3. Tags: Opel corsa
    Vezi toate fotografiile (4)

    Opel dezvolta noi editii speciale ale modelului Corsa sub numele de "Color Line". Acest program de design Opel va oferi editii speciale sport cu trei si cinci usi. Masinile sunt echipate cu jante din aliaj de 17 inch si sunt oferite in culori luminoase si particularizate cu teme de design.

     

    Printre caracteristicile “Color Line” se numara: sasiu sport, scaune sport, lampile spate si geamurile fumurii. Cusatura de la tapiteria scaunelor are culoarea coordonata cu vopseaua caroseriei. Fiecare dintre variantele Corsa Color Line este oferita cu motoare de 1.2 l si 1.4 l benzina si motoare de 1.3 l si 1.7 l CDTI.

     

    Varianta Corsa Color Edition a fost primul membru al Color Line, care a urmat dupa “Black & White”.

    Pentru caroserie se poate opta pentru una din culorile Casablanca White, Melon yellow, Magma red, Oriental Blue sau Black Sapphire.

    Varianta Corsa Color Race se adreseaza conducatorilor auto care doresc o tema de curse. Linia masinii se inspira de la masinile de curse si de raliu Opel ale anilor 1960 si 1970. Aceasta este disponibila in galben, rosu sau alb si are acoperisul, capota si hayonul negre.

     

    Pentru moment, varianta Corsa Stripes (cu dungi) este doar o idee, dar este probabil urmatoarea care va fi adaugata la gama Corsa. Opel o descrie ca o executie "speciala" a unei Corsa sportive, cu doua dungi mari negre sau albe, care sa ruleze peste caroserie de la capota la portbagaj. Culoarea dungilor poate fi aleasa astfel incat sa se potriveasca oglinzilor şi jantelor din aliaj de 17 inch.

    Vizualizari: 2468
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »