rss

Opel Corsa Facelift, primele imagini

  1. 24/11/2010
  2. Categoria: Opel
  3. Tags: facelift, Opel corsa
    Vezi toate fotografiile (7)

    Opel a publicat primele imagini cu noul exterior al citadinei Corsa, dupa ce in 2010 modelul suferise modificari la nivelul sistemului de directie, gamei de motorizari si al sasiului. Opel Corsa Facelift va fi lansat pe piata incepand cu prima luna a anului viitor.

    In privinta designului, proportiile grilelor superioare si inferioare au fost modificate. Grila inferioara a devenit mai lata si mai inalta, creand imaginea unui autovehicul mai mare. Farurile sculptate ale Opel au fost adaugate la noile faruri, impreuna cu luminile diurne caracteristice in forma de aripa, care au fost introduse pentru prima data la Insignia si care este folosita acum la toate noile produse Opel.

    Tot la capitolul modificari intra si noile faruri de ceata cu banda cromata, designul jantelor noi din aliaj usor si sigla Opel in forma de fulger, cu aspect reconceput, de pe hayon.

    Pe langa noutatile de ordin estetic, un nou Corsa ecoFLEX, 1.3 CDTI ce dezvolta o putere de 70 kW si 95 CP este introdus in aceasta gama, avand tehnologia Start/Stop ca dotare standard. Versiunea cu trei usi necesita numai 3,5 litri de carburant diesel la 100 km si are, prin urmare, emisii de numai 94 g/km CO2.

    Habitaclul ofera un nou sistem multimedia infotainment cu sapte difuzoare de 4x20 wati. Denumit “Touch & Connect”, acest sistem flexibil este dotat cu un ecran tactil de 5 inch, Bluetooth, iPod si conexiuni USB. Totodata ofera o paleta mai larga de nuante, atat pentru caroserie, cat si pentru interior.

    Corsa este oferit cu doua stiluri de caroserie distincte: modelul cu trei usi de tip coupé si cel cu cinci usi de familie. Autovehiculul mic este o alegere foarte populara peste tot in Europa, reprezentand 27 la suta din toate vanzarile Opel/Vauxhall si plasandu-se printre liderii segmentului sau.

    In medie, peste 400.000 de unitati au fost vandute anual in ultimii trei ani.

    Vizualizari: 2942
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »