rss

Opel Corsa facelift, in Romania incepand de la 9.314 euro cu TVA

  1. 17/12/2010
  2. Categoria: Opel
  3. Tags: Corsa, facelift, Opel
    Vezi toate fotografiile (4)

    Opel a  lansat pe piata din Romania citadina Corsa Facelift, la un pret de pornire de 9.314 euro cu TVA. Modelul de oras aduce modificari la nivelul sasiului, sistemului de directie, gamei de motorizari, precum si de ordin estetic.

    La nivel de design, executia sportiva este realizata prin modificarea proportiilor grilelor superioare si inferioare. Grila inferioara a devenit mai lata si mai inalta, creand imaginea unui autovehicul mai mare. De asemenea, la o examinare mai detaliata, se poate observa ca o atentie deosebita a fost acordata plasei grilajului, care inlocuieste barele grilajului orizontal actual. S

    Gama de motorizari aduce noul Corsa ecoFLEX, 1.3 CDTI ce dezvolta o putere de 70 kW si 95 CP. Unitatea beneficiaza de tehnologia Start/Stop ca dotare standard. Versiunea cu trei usi necesita numai 3,5 litri de carburant diesel la 100 km si are, prin urmare, emisii de numai 94 g/km CO2.

    Motoarele noului Opel Corsa au o putere ce variaza intre 65 CP si 192 CP. Aceasta gama de sisteme de propulsie a fost revitalizata in 2010 cu multe motoare noi, care reduc consumul de carburant si emisiile de CO2 cu 13 procente, sporind in acelasi timp puterea motorului in majoritatea cazurilor.

    Pentru a fi conectat cu lumea, Corsa este prevazut cu un nou sistem multimedia infotainment cu sapte difuzoare de 4x20 wati. Denumit “Touch & Connect”, acest sistem flexibil este dotat cu un ecran tactil de 5 inch, Bluetooth, iPod si conexiuni USB. Dispune de conexiuni universale, este usor de folosit si are toate dotarile moderne incorporate, la un pret foarte avantajos.

    Noi culori si decoruri moderne sunt disponibile pentru interior si exterior. Pe langa o nuanta moderna de gri carbune, interiorul poate fi amenajat cu decoruri mai expresive Tabasco Orange sau Steel Blue. Noua paleta de culori pentru exterior cuprinde o nuanta off-white Guacamole delicata, un verde Grasshoper atractiv si un rosu Henna indraznet. De asemenea, gama de culori de succes caracterizata prin versiuni speciale, sport este imbogatita prin noul pachet optional „Linea”, caracterizat prin doua linii late care se intind de-a lungul caroserie, cu roti de 17 inch si carcasele oglinzilor exterioare in culori asortate.

    Un mare jucator pe piata europeana incepand din 1982, Corsa ofera una dintre cele mai mari game de produse din segmentul de autovehicule mici. Acest model are multe dotari - precum volanul incalzit sau suportul de biciclete integrat FlexFix – care nu sunt disponibile la autovehiculele concurente.

    Vizualizari: 3127
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »