rss

Opel pe o panta ascendenta – au fost vandute deja un milion de autovehicule

  1. 10/11/2016
  2. Categoria: Opel
  3. Tags: Opel
    Vezi toate fotografiile (2)

    Pragul de un milion de unitati vandute a fost atins mai devreme decat anul trecut. Opel continua sa se dezvolte in Europa si a atins deja pragul de un milion de autovehicule vandute. In primele zece luni ale anului, numarul de autovehicule inmatriculate in Europa a fost mai mare cu 45.000 sau cu aproximativ 5% fata de cele 977.000 de unitati de anul trecut. 
    Producatorul auto din Rüsselsheim a vandut deja anul acesta peste un milion de autovehicule, atingand aceasta borna cu aproximativ doua saptamani mai devreme fata de anul trecut.

    „Opel isi continua traiectoria de crestere. Aceste cifre demonstreaza ca modelele noastre noi sunt bine primite, iar in 2017 vom ridica stacheta prin lansarea a sapte modele noi, un demers fara precedent in istoria Opel. Noile modele ne vor asigura, de asemenea, o prezenta mai puternica pe segmentele de piata cu potential ridicat”, a declarat Peter Christian Küspert, vicepresedinte de vanzari si servicii post-vanzare.

    In prezent, Opel se afla in toiul celei mai ample ofensive de modele din lunga sa istorie si va lansa 29 de modele noi in perioada 2016 - 2020. Tema pentru anul 2017 este „7 in 17”. Pe langa autovehiculul electric Ampera-e, Opel va lansa anul viitor si noua generatie a modelului varf de lance al companiei, Insignia, care va fi disponibil in varianta sedan cu cinci usi (Insignia Grand Sport), station wagon (Insignia Sports Tourer) si autovehicul de teren (Insignia Country Tourer). In plus, va fi disponibila si o versiune noua a modelului Vivaro. Mai mult, compania Opel va fi prezenta in segmentul de autovehicule crossover, care inregistreaza o crestere rapida, cu modelul Crossland X si un alt nou-venit, care urmeaza sa fie anuntat.

    Noile modele Opel au crescut deja volumul de vanzari anul acesta, modelul Astra conducand la acest capitol, cu aproximativ 235.000 de unitati vandute – o crestere cu aproximativ 25%. Intre timp, compania a primit deja 300.000 de comenzi pentru „Autovehiculul anului 2016” in Europa. Cererea pentru SUV-ul compact MOKKA X este, de asemenea, una ridicata. Desi autovehiculul poate fi comandat in Europa doar de cateva luni, au fost primite deja 75.000 de comenzi.

    Opel a reusit nu doar sa creasca volumul de vanzari in primele zece luni ale anului - si cota pe piata europeana a crescut usor la 5,81%, inregistrand cresteri pe 12 piete. Astfel, producatorul auto din Rüsselsheim a anuntat cel mai bun rezultat al sau pentru zece luni din 2011 incoace, in ciuda retragerii complete a companiei de pe piata rusa.

    Vizualizari: 1218