rss

Opel, cele mai bune oferte din an

  1. 01/04/2014
  2. Categoria: Opel
  3. Tags: Opel
    Vezi toate fotografiile (1)

    Luna aprilie aduce publicului interesat de marca Opel cea de-a patra editie a campaniei anuale Opel 24H. In cadrul acesteia, clientii sunt asteptati la partenerii Opel din toata tara in intervalul 4 - 5 aprilie pentru a beneficia de oferte unice in an.

    In 2014, actiunea deja devenita traditionala propune atat modele la preturi speciale, cat si alte beneficii. In cadrul campaniei, modelul Opel Corsa are un pret incepand cu 7.965 euro cu TVA, pentru achizitionarea in leasing si prima de casare inclusa. In aceleasi conditii, Opel Antara este disponibil la preturi incepand de la 17.250 euro cu TVA, iar restul gamei este disponibila, de asemenea, cu oferte avantajoase.

    Ca in fiecare an, oferte speciale de finantare insotesc propunerile privind modelele Opel. Polita CASCO asociata modelelor din campanie are in acest interval un pret cu 15% mai mic, iar acum oferta de accesorii beneficiaza de 30% reducere. Clientii sunt asteptati in reteaua Opel din toata tara, in cele 34 de showroomuri ale partenerilor marcii.

    Gama Opel, prezenta la Salonul Auto Moto 2014 din Bucuresti

    De la ADAM la Antara, Opel expune modele reprezentative la standul dedicat marcii din cadrul evenimentului din Piata Constitutiei. Noul Opel Insignia, ce a avut lansarea in Romania la finalul anului trecut, este prezent atat in versiunea de caroserie 5 usi, cat si in varianta Country Tourer, crossover-ul care acopera o nisa in segmentul clasei medii.
    Prezent pe perioada salonului este si SUV-ul subcompact Mokka, apreciat in Romania, dar si un mare succes european: modelul a trecut recent de pragul de 200.000 de unitati comandate in doar 18 luni de la lansare. Cealalta propunere Opel din categoria SUV, modelul Opel Antara, este la randul lui expus pe parcursul evenimentului la standul Opel. Alaturi de versiuni ale Insignia, ambele modele beneficiaza in aceasta perioada de oferta „4x4 cadou”, in cadrul careia sistemul de tractiune integrala este oferit gratuit.

    O reprezentare exinsa are si familia Astra, prezenta cu versiunea sedan, 5 usi, dar si varianta sportiva pregatita de divizia Opel Performance Center, Astra OPC, cu o putere de 280 CP.

    Gama de utilitare usoare Opel este expusa la exterior, toate modelele comerciale fiind reprezentate. Combo, Vivaro si Movano vor fi prezente in cateva din formatele disponibile, toate solutiile propuse de Opel putand fi consultate la partenerii dedicati.

    Vizualizari: 4339