rss

Noutatile Nissan pentru Salonul Auto de la Frankfurt

  1. 04/09/2013
  2. Categoria: Nissan
  3. Tags: Nissan
    Vezi toate fotografiile (1)

    Nissan a pregatit pentru Salonul Auto de la Frankfurt noua noutati absolute. Este vorba despre un model pregatit sa reinventeze SUV-ul si concept car-ul Friend-Me.

    Design avangardist si inovatie tehnologica : misiunea Nissan de a aduce viitorul cu un pas mai aproape de prezent va marca un moment semnificativ la Salonul Auto International de la Frankfurt.

    Pregatit sa reinventeze SUV-ul, Nissan va dezvalui un nou model in premiera mondiala la Salonul Auto International de la Frankfurt, in data de 10 septembrie 2013, la orele 13:15 CET, la standul Nissan din hala 8.

    Combinand un design indraznet cu un interior premium avangardist , conceptul Friend-Me reprezinta un exercitiu de reprezentare a masinii viitorului. Inspirat de procesul Nissan din care au provenit alte 2 modele ce au schimbat regulile jocului, Friend-Me simbolizeaza viitoarea generatie de design Nissan, explorand in egala masura posibilitatile oferite de un interior complet conectat si interactiv.

    Creat in jurul nevoilor si dorintelor unor pasageri conectati in permanenta la Internet, Friend-Me implica pasagerii masini in fiecare etapa a calatoriei, pozitionandu-se drept un centru al informatiei si divertismentului.

    In prezent, Nissan comercializeaza in prezent 24 modele pe pietele europene, constructorul nipon propunandu-si sa devina liderul marcilor auto asiatice in Europa.

    Vizualizari: 2797
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »