rss

Noul Nissan Qashqai, disponibil acum in Romania cu preturi incepand de la 14.150 euro fara TVA

  1. 10/08/2017
  2. Categoria: Nissan
  3. Tags: Nissan
    Vezi toate fotografiile (12)

    Nissan Qashqai este modelul cu cel mai mare succes comercial in istoria de 83 de ani a marcii Nissan, cu aproximativ 2.3 milioane de unitati vandute din momentul lansarii primei generatii in 2007. A castigat peste 80 de premii, inclusiv 19 titluri « Masina anului ».

    Nissan Qashqai, cel mai vandut crossover urban din Europa, este acum disponibil cu numeroase evolutii semnificative menite sa ii accentueze caracterul premium. Aceste imbunatatiri se concentreaza pe patru aspecte –design exterior revizuit; calitate superioara a interiorului; imbunatatirea experientei la volan; adaugarea noilor tehnologii Nissan Intelligent Mobility pentru a oferi un nivel si mai ridicat de confort si incredere pentru clienti.

    Schimbarile de amploare se bazeaza pe feedback-ul din partea clientilor si sunt concepute pentru a consolida pozitia Qashqai ca lider de necontestat in segment. Gama de versiuni disponibila a evoluat odata cu introducerea versiunii Tekna+, stabilind un nou punct de referinta in domeniul luxului in segmentul crossover C-SUV.

    Cele mai vizibile imbunatatiri ale modelului Nissan Qashqai sunt la exterior: o noua bara frontala integrata ce preia noul design al grilei frontale iconice Nissan V-Motion, noi blocuri optice si o gama noua de jante de aliaj. Paletei de culori de caroserie solide, metalice si perlate i se adauga doua culori expresive pentru clientii care doresc sa se evidentieze: albastru Vivid Blue si maro Chestnut Bronze.

    Evolutiile premium pentru Nissan Qashqai sunt vizibile si la interior: noul design al volanului, finisaje revizuite, noi materiale, scaune reproiectate. Acestea inseamna un nivel ridicat de calitate perceputa si rafinament, un interior mai orientat spre sofer si sentimentul de control total asupra autovehiculului.

    La lansarea primei generatii in 2007, Qashqai a fost considerat un adevarat pionier, fiind intotdeauna apreciat pentru comportamentul rutier ireprosabil. Datorita noilor evolutii, performantele de manevrabilitate ale Qashqai sunt mai rafinate ca niciodata.

    Nissan Intelligent Mobility reprezinta conceptul–umbrela pentru tehnologiile avansate ale marcii,care cresc atractivitatea gamei Nissan, redefinind modul in care sunt conduse masinile dar si cum acestea se integreaza in societate.

    Noi tehnologii de mobilitate inteligenta Nissan sunt acum disponibile pe Qashqai, cum ar fi Rear Cross Traffic Alert, pentru a reduce riscul de impact la viteze mici, cand masina iese in marsarier din parcare, functie disponibila in premiera pentru model. Blind Spot Warning se bazeaza acum pe date radar mai degraba decat pe imagini ale camerei, ceea ce inseamna ca functioneaza pe o raza mai mare si cu o precizie imbunatatita de detectare a obstacolului.

    Qashqai continua sa beneficieze de sistemele Traffic Sign Recognition, Intelligent Driver Alert,Intelligent Park Assist, Intelligent Around View Monitor si Lane Departure Warning. Module de control de noua generatie au fost adaugate la multe dintre tehnologiile masinii pentru a-i optimiza performanta.

    Evolutiile Qashqai au fost proiectate de echipele de inginerie din Marea Britanie, Spania si Germania. Modelul continua sa fie asamblat in cea mai performanta uzina Nissan din Sunderland, Marea Britanie, fiind una dintre cele mai eficiente fabrici auto din Europa.

    Nissan Qashqai este echipat standard cu sase airbag-uri, plus sisteme de asistenta pentru sofer,inclusiv ABS, distributie electronica a fortei de franare si control al stabilitatii. Alte dotari standard pentru Visia, primul nivel de echipare, sunt: aerul conditionat manual, sistemul de monitorizarea bpresiunii in pneuri, radio CD, conectivitate Bluetooth, cruise control cu limitator de viteza, oglinzi exterioare incalzite si reglabile electric, geamuri electrice fata/spate cu deschidere one-touch, Chassis Control etc.

    Noul Nissan Qashqai este disponibil in Romania cu pret special de lansare de la 14.150 euro fara TVA, pentru versiunea Visia DIG-T 115 CP Stop& Start.

    Vizualizari: 1802
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »