rss

A cincea generatie Nissan Micra, acum disponibila in Romania de la 9750 euro cu TVA inclus

  1. 22/05/2017
  2. Categoria: Nissan
  3. Tags: Micra, Nissan
    Vezi toate fotografiile (1)

    Un singur cuvant poate descrie Noul Nissan Micra – revolutionar. Cea de-a cincea generatie Micra, proiectata, conceputa si fabricata in Europa si pentru Europa, reprezinta o reinventare a modelului din toate punctele de vedere.

    Cu o lungime de aproape 4 metri, noul Micra are postura perfecta a unuia dintre cele mai late si mai joase autovehicule din segmentul sau.

    Exteriorul seduce printr-un design expresiv, liniile atletice si fluide si proportiile dinamice imbinandu-se impecabil intr-un aspect modern si sportiv. Design-ul armonios continua la interior, cu finisajele de calitate superioara si materialele bi-ton moi, placute la atingere, disponibile in 3 variante de personalizare. Habitaclul are dimensiuni de top, oferind confort maxim in segment pasagerilor din fata, fara compromisuri pentru spatiul pasagerilor din spate. Comenzile grupate intuitiv, scaunele ergonomice care reduc oboseala, pozitia optimizata de condus si insonorizarea maximizata asigura o experienta unica la bord.

    Noul Micra aduce noutati in segment si prin tehnologiile pe care le ofera. Printre acestea se afla Intelligent Lane Intervention System (Sistemul Inteligent de Interventie la Parasirea Benzii), care readuce vehiculul pe banda de mers atunci cand aceasta este parasita involuntar. Unica in segment este si tehnologia Intelligent Around View Monitor, care utilizeaza patru camere video pentru o vedere panoramica 360º asupra vehiculului, oferind o vizibilitate completa si usurinta la manevrare in marsarier sau la parcare. Aceasta tehnologie include si functiile Detectare Obiecte in Miscare si Avertizare Unghi Mort.

    Gama tehnologiilor Nissan Intelligent Mobility, disponibile pe noul Micra, include de asemenea Sistemul Inteligent de Franare de Urgenta cu functie de Recunoastere a Pietonilor, Sistemul Inteligent de Control al Traiectoriei, Sistemul Inteligent de Control al
    Rularii, Asistenta pentru Lumini Faza Lunga, Recunoastere Indicatoare Rutiere, Asistenta la Pornirea din Rampa.

    O alta premiera este noul sistem audio Bose® Personal®, cu difuzoare UltraNearfield™ integrate in tetiera soferului, ce ofera o experienta 360º de ascultare vibranta. Nivelul de profunzime a sunetului poate fi personalizat – de la sunetul de scena traditional pana la o ambianta sonora spatioasa si profunda de cinema.

    Cu cea mai buna performanta aerodinamica din segment, completata de tehnologiile Nissan Intelligent Mobility si motorizarile eficiente, Noul Micra are o agilitate si manevrabilitate remarcabile, fara compromisuri in ceea ce priveste costurile de utilizare.

    Guillaume Cartier, Vice Presedinte Senior Vanzari si Marketing Nissan Europa, a declarat: ‘’Am dus segmentul european de vehicule compacte la un nou nivel, concentrandu-ne asupra nevoilor reale de astazi ale clientilor si anticipandu-le pe cele de maine. Noul Nissan Micra este un vehicul exceptional, caracterizat de un design expresiv, interior rafinat, agilitate si siguranta in conducere’’.

    Noul Nissan Micra este disponibil in Romania din luna mai, cu preturi de la 9750 € (TVA inclus) pentru versiunea Visia 1.0L 70CP, in programul Rabla. Clientii sunt asteptati sa descopere noul model in cadrul evenimentului „Zilele Micra”, intre 25 si 31 mai, in reteaua autorizata de agenti Nissan din intreaga tara.

    Preturi Noul Nissan Micra:










    Vizualizari: 1132