rss

Noutati Mitsubishi Motors la Salonul Auto Geneva 2014

  1. 10/02/2014
  2. Categoria: Mitsubishi
  3. Tags: Mitsubishi
    Vezi toate fotografiile (1)

    Cea de-a 84-a editie a Salonului Auto de la Geneva, ce va avea loc anul acesta pe 6 martie, reprezinta pentru Mitsubishi Motors Corporation (MMC) “scena” pe care a ales sa dezvaluie publicului european, o parte din planurile sale de viitor.

    Generatia viitoare


    Punand accentul pe design, performanta si impactul redus asupra mediului inconjurator, MMC va dezvalui cele mai recente trei concepte ale sale – acestea facand parte din proiectul pe termen scurt si mediu al constructorului japonez:

    - Concept XR-PHEV: Urmatoarea generatie de coupe hibrid plug-in, asemanator unui crossover compact, utilizeaza un motor termic de 1.1l, cu injectie directa de benzina, supraalimentat, un motor electric usor si compact si un acumulator de inalta eficienta.

    - Concept GC-PHEV: Urmatoarea generatie de SUV hibrid cu tractiune 4x4 permanent. Un motor pe benzina 3.0l V6 MIVEC amplasat in fata, conectat la o cutie de viteze cu 8 trepte, motor electric ce asigura tractiunea pentru puntea spate, si un acumulator de inalta eficienta pentru a asigura performante tot-teren demne de un SUV.

    - Concept AR: Urmatoarea generatie de MPV compact, ce imprumuta din performantele unui SUV. Combina un motor-generator ce poate dezvolta o tensiune de 48 V cu un motor de 1.1 litri, cu 3 cilindri si injectie directa de benzina, supraalimentat, un acumulator de inalta eficienta si un convertor DC-DC racit cu aer.

    Outlander PHEV – inceputul urmatorilor 40 de ani


    Incununand cu succes sarbatorirea a 40 de ani de prezenta si inovatie a brandului Mitsubishi Motors pe piata europeana, Outlander PHEV va celebra de asemenea, succesul initial inregistrat o data cu debutul sau pe piata europeana (peste 15.000 de comenzi pana la data de 1 februarie), fie ca este vorba de modelul din faza de productie sau cel pentru competitiile de raliu – competitia Asia Cross Country Rally 2013, ce s-a desfasurat pe o distanta de 2,000 km.

    Vizualizari: 3682
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »