rss

Inlocuitorul lui Mitsubishi Colt se va numi Space Star

  1. 18/02/2013
  2. Categoria: Mitsubishi
  3. Tags: Colt, Mitsubishi, space star
    Vezi toate fotografiile (6)

    Mitsubishi a hotarat ca, pentru Europa, sa denumeasca noul sau model "Space Star" si nu "Mirage", cum va fi comercializat pe celelalte piete. Citadina va lua locul actualului Colt.

    Noul Mitsubishi Space Star masoara 371 cm in lungime, are o greutate ce porneste de la 845 kg si un coeficient aerodinamic Cd de 0.27. Modelul de mici dimensiuni promite un consum de numai 4 litri la suta de kilometri si emisii de la 92 g/km. Cu o capacitate de depozitare de 235 litri si o configurație de 5 scaune), city car-ul ofera suficient spatiu pentru segmentul sau.

    Gama de motorizari a modelului Mitsubishi Space Star va include unitati de 1.0 si 1.2 litri, alimentate cu benzina. Constructorul va oferi si un pachet Clear Tec, care include transmisii eficiente, aerodinamica avansata si o reducere semnificativa a masei, pentru un plus de eficienta la capitolul consum.

    Nivelul de echipare standard include sase airbag-uri, centuri fata cu dubla pretensionare, ABS, sistem de control al stabilitatii, asistenta la franarea de urgenta, sistem de avertizare oprire de urgenta si sistemul RISE (Reinforced Impact Safety Evolution). Versiunile echipate cu transmisie CVT vor beneficia si de un sistem de asistenta la urcarea in panta.
     
    Mitsubishi a demarat deja productia modelului Space Star, in martie 2012, la uzina MMC din provincia Chonburi, Thailanda. Debutul pe piata europeana va avea loc in luna februarie 2013, urmand ca modelul sa fie prezentat si la Salonul Auto de la Geneva.

    Vizualizari: 2611
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »