rss

Mitsubishi ASX este disponibil acum cu noul motor Diesel 1.6 EURO 6

  1. 30/07/2015
  2. Categoria: Mitsubishi
    Vezi toate fotografiile (2)

    Prezentat in Romania, in premiera, la jumatatea anului 2010, Mitsubishi ASX este disponibil acum si cu motorizarea 1.6 Diesel EURO 6. Acest motor se alatura gamei de motorizari disponibile: 1.6 benzina si 2.2 diesel.

    Cel mai bine vandut model al gamei Mitsubishi Motors in Romania, Mitsubishi ASX poate satisface chiar si cele mai pretentioase gusturi, atunci cand vine vorba de un crossover impecabil si capabil de a explora orice tip de drum. Noua motorizare EURO 6 completeaza cu succes lista atributelor modelului ASX, asigurand o economie semnificativa a carburantului, dar si suficient de multa putere pentru ca orice calatorie sa fie distractiva.

    Prin combinarea eficientei si a emisiilor reduse de noxe, noul motor 1.6 (1560 cc) DID SOHC Turbocharged Commonrail 4L / 8V / EURO 6 „CLEAR TEC“ asigura un raspuns prompt in conditiile unui consum redus de combustibil (consum in regim mixt de la 4.6 l/100km). Acest motor ofera un cuplu foarte bun pentru porniri energice (270 Nm / 1750 rot / min) cat si o putere suficienta (114 CP / 3600 rot / min) pentru asigurarea placerii condusului in conditiile unor emisii de noxe responsabile (de la 119 g/km in regim mixt).

    Sistemul Auto Stop & Go (AS&G) permite oprirea automata a motorului la stationarile in trafic, reducand consumul de combustibil si emisiile de CO2 fara a intrerupe sistemele electronice. Motorul porneste imediat la apasarea ambreiajului, fara a intarzia reluarea deplasarii. Pentru un plus de eficienta, un indicator special aflat pe displayul central multi-informational recomanda momentul optim de schimbare a vitezei raportat la stilul de condus.

    Pe langa toate aceste aspecte, ASX este si foarte confortabil, rafinat si silentios astfel incat atunci cand te afli la volanul sau lumea ti se dezvaluie ca un adevarat spectacol. Habitaclul modelului ASX este unul extrem de generos si reconfortant, beneficiind de numeroase compartimente de depozitare, de afisaj LCD color multi-informational care expune vizibil rezerva de combustibil, kilometrajul si contorul de parcurs, consumul mediu de combustibil, temperatura exterioara si starea vehiculului. In plus, cadranele de bord cu ornament argintiu sunt iluminate pe fond alb pentru vizibilitate maxima, iar insertiile ce imita aluminiul completeaza decorul la nivelului sistemului audio si de-a lungul panourilor usilor.

    Elegant si modern, modelul ASX cu noua motorizare 1.6 Diesel Euro 6 beneficiaza de o gama extinsa de dotari si avantaje, ce asigura confortul absolut, cu fiecare kilometru parcurs, la un pret extrem de accesibil: de la 16.490 eur + tva.


    Vizualizari: 4021
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »