rss

Mitsubishi ASX 2107 - restilizat cu Dynamic Shield

  1. 12/01/2017
  2. Categoria: Mitsubishi
  3. Tags: asx
    Vezi toate fotografiile (1)

    Versiunea restilizata a modelului ASX a fost prezentata in premiera la Salonul Auto de la Paris, editia 2016, intruchipand o altfel de interpretare a noii identitati vizuale a MMC, prin intermediul conceptului Dynamic Shield.

    Cu peste 1,100,000 unitati produse de la lansarea sa in 2010, ASX s-a dovedit a fi un real succes, la nivel mondial pentru Mitsubishi Motors Corporation (MMC), modelul fiind dezvoltat la momentul prielnic, cand segmentul SUV-urilor capata din ce in ce mai multa amploare.

    Cu atat mai mult in Europa – ce reprezinta a 2-a sa piata globala, cu peste 250,000 unitati vandute de la lansare si pana in prezent - piata pe care modelul ramane cel de-al 2-lea cel mai bine vandut model al brandului nipon, dupa modelul Outlander.

    Bazandu-se pe aceasta fundatie solida, Mitsubishi Motors continua drumul catre succes, prin reinventarea constanta si adaptarea la trendurile pietelor, la cererile clientilor precum si datorita propriei viziuni asupra evolutiei brandului.
    Identitatea vizuala

    Pentru o tranzitie cat mai lina catre noua sa generatie de autovehicule, Mitsubishi Motors ii confera modelului ASX 2017 noua sa identitate vizuala, prin conceptul “Dynamic Shield”.
    Prevazuta la modelul Outlander PHEV Concept-S 2014, grila frontala Dynamic Shield simbolizeaza functionalitatea si siguranta aferente SUV-urilor Mitsubishi Motors, evidentiandu-se prin dungile cromate indraznete, pe fiecare parte a grilei de protectie, ce incadreaza cele 3 diamante, pentru a oferi logo-ului efectul 3D.

    In cazul modelului ASX, bara de protectie fata a fost modificata spre a putea fi implementate dungile cromate in timp ce sectiunea centrala a fost inlocuita cu cea a noului Outlander sau a conceptului eX.
    In partea de sus, grila superioara este realizata din bare negre subtiri dispuse pe orizontala     conectandu-se cu farurile si oferind astfel un aspect integrat.

    Acest facelift nou respecta atat trecutul cat si filozofia “Forma urmeaza Functia”. Fiind inspirat dupa bara de protectie, prezenta de-a lungul timpului la modelul Pajero/Montero/Shogun, acesta asigura o senzatie unica de protectie atat pentru pasageri cat si pentru masina in sine. In acest sens, noul design al fetei frontale atesta mostenirea existenta pe partea de design precum si evolutia acestuia.

    In plus fata de aceasta noua fata frontala, specificatiile europene ale modelului ASX 2017 prevad, de asemenea, o antena fina de tip “rechin”, o tapiterie mult mai confortabila pentru bancheta din spate, precum si un nou material mai atractiv ce imbraca scaunele. 

    Aceste modificari se adauga celor mai recente imbunatatiri aduse modelului ASX construit pentru Europa:
    -    Motorizare noua 1.6 Turbo Diesel 114 CP (w/ Auto Stop & Go, 6 M/T, fie 2WD ori 4WD)
    -    Revizia extinsa pana la 20,000 km
    -    Noi caracteristici (jante de 18” din aliaj usor cu mai multe spite, accente de negru “piano black” pe volan, functia de auto-intunecare a oglinzii retrovizoare, etc,…) – disponibilitate in functie de piata & model.

    Vizualizari: 1433