rss

Noul MINI: un original al prezentului si "clasic al viitorului"

  1. 22/10/2014
  2. Categoria: Mini
    Vezi toate fotografiile (1)

    Noul MINI ofera o atractie instantanee, dar este si foarte bine echipat pentru a fi fascinant pe termen lung. In ceea ce-i priveste pe cititorii revistei “Auto Bild Klassik”, ultima generatie a automobilului premium de clasa mica are deja tot ce ii trebuie pentru a deveni un clasic de durata. Acestia au votat noul MINI “Classic of the Future” (Clasicul Viitorului) in categoria automobilelor de clasa mica si compacta. Datorita acestor voturi, noua editie a originalului britanic a fost distinsa cu “Golden Classic Steering Wheel”.

     

    Despre foarte putine automobile se poate spune ca au acele proprietati care le deosebesc clar de actualul mediu concurential, in timp ce isi demonstreaza potentialul clasic inca de timpuriu. Noul MINI are tot ce ii trebuie: o traditie unica a marcii, statutul actual de original al segmentului premium din clasa mica si tehnologie de pionierat. Chiar si la 55 de ani dupa lansarea versiunii clasice MINI, principiul de baza al marcii – utilizarea inteligenta a spatiului – si manevrabilitatea agila, cunoscuta drept sentiment go-kart, nu si-au pierdut nimic din atractie. Designul autentic, stilul unic si placerea condusului sunt calitati perene, care ofera si noului MINI o atractie de durata.

     

    Acesta este al cincilea an in care “Golden Classic Steering Wheel” este decernat. Premiul se bazeaza pe rezultatul voturilor cititorilor “Auto Bild Klassik”, sondaj in care sunt rugati sa-si aleaga favoritele in mai multe categorii, inclusive “Classics of the Year” (Clasicul Anului), “Find of the Year” (Descoperirea Anului), “Restoration of the Year” (Restaurarea Anului) si “Classic of the Future” (Clasicul Viitorului). Astfel, printre castigatori se numara nu doar automobile emblematice pentru istoria auto, raritati spectaculoare si specimen exotice salvate de la disparitie, ci si modele actuale a caror atractie speciala pentru cele mai noi generatii de pasionati este deja evidenta.

     

    “Golden Classic Steering Wheel” este al doilea premiu de acest fel pe care noul MINI il primeste in decurs de cateva luni, dup ace a castigat in primava voturile cititorilor “Motor Klassik”. De aceasta data, noul MINI a ocupat primul loc in clasamentul automobilelor de clasa mica si a fost votat si “Classic of the Future”.

     

    Vizualizari: 1314
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »