rss

MINI si-a anuntat premierele de la NAIAS 2010

  1. 04/01/2010
  2. Categoria: Mini
  3. Tags: beachcomber, Clubman, Detroit, MINI, Mini E
    Vezi toate fotografiile (1)

    Dupa ce BMW si-a anuntat masinile pe care le va prezenta la Salonul Auto de la Detroit, iata ca acum a venit randul celor de la MINI sa faca acelasi lucru.

    Mari surprize fata de ceea ce stiam pana acum nu sunt, ceea ce inseamna ca, pe langa versiunile clasice de caroserie (trei usi, Clubman si noul cabrio), compania britanica ne va face cunostinta si cu noul concept Beachcomber, un teaser al viitorului crossover MINI.

    Patru usi, patru locuri si, cel mai important aspect, tractiune integrala – acestea sunt coordonatele atractiei principale a standului MINI, ce va intra in productia de serie intr-un viitor nu foarte indepartat.

    Insularii nu vor uita totusi de ecologisti, pe care va incerca sa ii atraga cu performantele lui MINI E – primul vehicul electric al producatorului englez, ce va fi fabricat intr-o serie limitata la doar 600 de exemplare. Propulsat de un motor electric de 204 CP alimentat de la o baterie litiu-ion, eco-car-ul este capabil sa accelereze de la 0 la 100 km/h in numai 8,5 secunde si sa parcurga 250 km cu un singur “plin”.

    Vizualizari: 1538