rss

Premierele Mercedes-Benz de la Salonul Auto de la Tokyo 2017

  1. 26/10/2017
  2. Categoria: Mercedes-Benz
    Vezi toate fotografiile (11)

    La Salonul Auto International de la Tokyo, Mercedes-Benz ofera o perspectiva asupra viitoarei mobilitati cu o gama larga de premiere. Cu tehnologia hibrida Formula One, masina de la Mercedes-AMG Project ONE arata "Viitorul performantei de conducere". smart vision EQ fortwo prezinta o solutie electrica si autonoma pentru un transport local eficient si flexibil, iar conceptul EQA este primul vehicul electric EQ din segmentul compact de la Mercedes-Benz. Si cu modelele de pre-productie ale modelului Mercedes-Benz GLC F-CELL este prezent primul vehicul electric din lume cu celule de combustibil si acumulator electric.

    Proiectul Mercedes-AMG ONE - aproape de Campionul Mondial de Formula 1


    Proiectul Mercedes-AMG ONE, o masina super sport cu doua locuri, marcheaza pentru prima data ca tehnologia hibrida de inalta tehnologie de inalta performanta, este adusa de la pista pe drumul virtual.
    Hibridul de performanta va furniza o putere maxima anticipata de peste 1000 CP si o viteza maxima de peste 350 km/h. Plug-in-ul de inalta performanta vine direct din Formula One si cuprinde o combinatie dintre motorul cu ardere interna si patru motoare electrice.

    smart vision EQ fortwo - mobilitate urbana la cel mai inalt nivel


    Individualitate, flexibilitate si eficienta maxima pentru transportul public local - asta este ceea ce reprezinta smart vision EQ fortwo. Conceptul autonom isi preia pasagerii din locatia preferata si este operat in intregime prin intermediul unui smartphone. Timpul pierdut pentru a ridica o "masina de inchiriat" reprezinta trecutul. Vehiculele interconectate sunt mereu pe drum. Cresterea utilizarii si, in acelasi timp, cantitatea de trafic si numarul de locuri de parcare necesare in zonele urbane sunt reduse. smart vision EQ fortwo este primul vehicul care reprezinta pe deplin competentele individuale ale strategiei CASE - Connected, Autonomous, Shared & Services si Electric.

    Concept EQA - fascinatie maxima intr-un vehicul compact

    Conceptul EQA este primul vehicul concept electric EQ de la Mercedes-Benz in segmentul compact. Caracteristicile excelente ale tinutei de drum si manevrabilitatii sunt asigurate de sistemul sau permanent de tractiune integrala si de doua motoare electrice, cu o putere de iesire a sistemului care poate fi marita la peste 200 kW, datorita componentelor scalabile ale bateriei. In combinatie cu strategia inteligenta de operare Mercedes-Benz, Concept EQA are o autonomie de aproximativ 400 de kilometri, in functie de capacitatea bateriei instalata. Cu o reducere considerabila a cusaturilor si liniilor, precum si suprafata panoului negru din fata, care serveste ca o grila virtuala, vehiculul exemplifica inca o data dezvoltarea sistematica a limbajului de design al marcii.

    GLC F-CELL intra in pre-productie

    Mercedes-Benz prezinta modele de pre-productie ale noului Mercedes-Benz GLC F-CELL, marcand urmatoarea etapa pe drumul catre solutiile de propulsie cu emisii zero. Sub denumirea EQ Power, cel mai recent model electric (ulterior destinat productiei de serie) din familia Mercedes-Benz este dublu electrificat. Noul GLC F-Cell este astfel conceput incat sa combine tehnologia inovatoare a celulelor de combustibil cu bateriile sub forma unui hibrid plug-in: in plus fata de hidrogen, varianta electrica a SUV-ului poate fi completata cu electricitate. Interactiunea inteligenta dintre baterii si celula de combustibil, precum si timpii scurti de realimentare vor face GLC F-CELL pot rezolva utilizarea de zi cu zi si a calatoriile pe distante lungi. Cu 4,4 kg de hidrogen la bord, modelul de pre-productie produce suficienta energie pentru o distanta de pana la 437 km in NEDC. F-CELL beneficiaza de asemenea de o autonomie de pana la 49 km in NEDC doar cu bateria litiu-ion mare. O putere de 147 kW ofera o placere combinata a performantei dinamice si a condusului cu emisii zero.


    Vizualizari: 789