rss

Nemtii au publicat primele imagini. Asta primesti daca nu vrei dotari optionale pe noul Mercedes CLS

  1. 11/12/2017
  2. Categoria: Mercedes-Benz
  3. Tags: cls standard, mercedes cls standard, noua generatie mercedes cls, noul cls, noul mercedes cls
    Vezi toate fotografiile (4)

    Noua generatie Mercedes-Benz CLS a debutat in urma cu doua saptamani in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, numai ca in toate imaginile oficiale apare asa cum si este normal un exemplar extrem de accesorizat.

    Daca esti curios cum arata versiunile din partea inferioara a gamei, sau mai bine spus varianta de baza, atunci randurile urmatoare si imaginile sunt mai mult decat graitoare.  

    Cum ziceam mai jos, noul CLS "chel" propune o lista lunga de dotari standard, printre care regasim farurile cu LED, jante de 18 inch, o grila nu chiar atat de sclipitoare, tapiterie din piele, volan multifunctional, ornamente interior piano black, cruise control, lumina ambientala sau sistem de evacuare sport pentru CLS 450 4Matic.

    In schimb, modelul nemtilor renunta la tehnologia Multibeam, la grila "Diamond", la cateva accente cromate, si desigur, la instrumentarul de bord digital cu display de 12.3 inch. In locul acestuia regasim ceasurile conventionale, analog, cam aceeasi configuratie pe care o regasim si la E-Class-ul standard.

    Ca tot am vorbit de gama noului CLS, trebuie sa stii ca odata cu aceasta generatie, brand-ul german a facut cateva modificari. Astfel, in top regasim varianta de performanta CLS53 AMG, care va debuta la Detroit si va ascunde sub capota un propulsor hibrid. In plus, versiunile CLS Shooting Break si CLS63 nu mai fac parte din planurile de viitor ale nemtilor.

    Vizualizari: 1684
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »