rss

Mercedes se pregateste de un 2018 foarte incarcat: noua generatie CLS si AMG-ul GT in patru usi sosesc anul viitor

  1. 18/09/2017
  2. Categoria: Mercedes-Benz
  3. Tags: amg gt four, Mercedes benz, mercedes-amg gt four, noua generatie mercedes cls, program lansari mercedes
    Vezi toate fotografiile (4)

    Fanii nemtilor de la Mercedes-Benz au asteptat sa vada la Frankfurt noua generatie CLS sau AMG-ul GT despre au tot auzit in ultima perioada, insa oficialii constructorului german de automobile au o explicate pentru absenta acestora de la Salonul "de casa".

    Potrivit programului lansarilor, publicat in urma cu putin timp, a treia reiteratie a modelului CLS va debuta spre finalul lunii noiembrie, cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles. Insa, spre dezamagirea tuturor, versiunea 63 cu al sau V8 va disparea din gama, locul sau fiind luat de versiunea CLS 53.

    Aceasta va beneficia de un propulsor hibrid de 3.0 litri, cu sase cilindri in linie, care va dezvolta 496 de cai putere. Tot pe aceasta lista a retrasilor regasim si varianta Shooting Break, care a ajuns aici din cauza vanzarilor din ce in ce mai slabe.

    Un alt Salon extrem de important pentru industria auto si pentru piata nord-americana, este cel de la Detroit, care isi va deschide portile la inceputul anului viitor. Aici, Mercedes va aduce mult-asteptatul AMG GT, sportiva coupe cu patru usi al carei prototip a fost testat intensiv in ultimele luni.

    Chiar daca zvonurile initiale sustineau ca aceasta va fi dezvoltata pe platforma GT-ului, noul model va fi pana la urma construit pe arhitectura Clasei E, din motive pur tehnice.

    Vestea buna este ca agregatul V8 de 4.0 litri nu va disparea de tot din gama Mercedes, ci se va regasi sub capota AMG-ului GT 63. Ulterior, clientii vor putea opta si pentru o motorizare hibrid, foarte potenta, cel mai probabil derivata din unitatea de 805 cai putere cu care a debutat conceptul.

    Vizualizari: 1727
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »