rss

Mercedes prezinta un SLS AMG destinat interventiilor medicale de urgenta

  1. 11/05/2011
  2. Categoria: Mercedes-Benz
  3. Tags: Mercedes, SLS AMG
    Vezi toate fotografiile (1)

    Intrebuintarile unui supercar par sa fie infinite. Pe langa pura distractie pusa pe seama nivelului crescut de adrenalina, Mercedes a mai descoperit un scop in slujba caruia un SLS AMG ar putea fi utilizat. Un scop nobil.

    Mai exact, constructorul auto a pregatit un concept destinat interventiilor medicale de urgenta. Mercedes SLS AMG Emergency Medical Vehicle va fi expus la RETTmobil 2011, eveniment anual dedicat inovatiei, sigurantei si competentei. Astfel, modelul, cunoscut pentru performantele si rapiditatea sa, ia forma unui vehicul medical de urgenta.

    Printre modificarile aduse prototipului se numara culoarea arginitie a caroseriei, semnele medicale aplicate si, mai ales, girofarul albastru de pe capota.

    Pentru ca discutam de un vehicul de interventie ultrarapida, conceptul va fi pus in miscare de acelasi V8 de 6.2 litri, care produce 563 CP. Puterea este transmisa puntii spate gratie unei cutii automate AMG Speedshift DCT-7, iar sprintul 0-100 km/h este efectuat in numai 3,7 secunde.

    Pe langa acest impresionant concept, vor mai fi expuse doua masini de interventie care au la baza modelele C-Klasse si E-Klasse.

    Vizualizari: 2404
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »