rss

Mercedes G-Class primeste trei editii limitate noi, inainte ca productia sa fie oprita

  1. 06/11/2017
  2. Categoria: Mercedes-Benz
  3. Tags: editii limitate g-class, editii limitate mercedes, editii speciale mercedes g-class, g-class, mercedes-benz g-class
    Vezi toate fotografiile (7)

    Constructorul german de automobile intentioneaza sa lanseze noua generatie a SUV-ului G-Class anul viitor, cu ocazia Salonului Auto de la Detroit. Insa pana atunci, actuala reiteratie mai are cateva lucruri de spus prin intermediul unor editii speciale.

    Cele mai recente au fost botezate G 350 d Limited Edition, G350 d Professional si G500. Productia acestora va fi una limitata la 463 de exemplare, iar preturile vor varia intre 104.000 si 140.000 de euro.

    Le vom lua pe rand si vom spune ca prima dintre acestea propune o culoare exterioare Designo Mocha Black Metallic, jante AMG de 19 inch cu 5 spite, pachet Chrome, piele Nappa maro pentru habitaclu, volan AMG Performance si bord in combinatia de culori Saddle Brown/Black.

    Cea de-a doua se adreseaza nostalgicilor care inca se gandesc la vechile generatii G-Class. Noul G350 d Professional vine in culoarea China Blue, pachet off-road, scaune fata incalzite, Bluetooth si nu in ultimul rand, incalzire auxiliara cu telecomanda.

    Ultima, dar cu siguranta nu cea din urma, editia limitata G500 poate fi comandata in nuanta Designo Platinum Magno cu accente negre, iar din oferta nu lipsesc pachetele Chrome si Sport, sistemul de sunet surround, TV, parbriz incalzit si mai multe sisteme de asistenta, inclusiv Active Distance Assist sau Blind Spot Assist.

    Cele trei editii limitate G-Class vor fi disponibile in showroom-uri incepand cu luna ianuarie a anului viitor.

    Vizualizari: 2004
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »