rss

Mercedes a demarat productia noului S-Class. Limuzina germana a parasit singura linia de productie

  1. 05/07/2017
  2. Categoria: Mercedes-Benz
    Vezi toate fotografiile (3)

    Mercedes a dat startul productiei noului S-Class Facelift cu o actiune cel mai probabil unica in istoria industriei auto: compania germana a programat primul exemplar ca acesta sa paseasca de unul singur pe portile fabricii din Sindelfingen.

    Vezi clip aici.

    Aproximativ doua luni si jumatate de la premiera sa oficiala, versiunea imbunatatita a modelului Mercedes S-Class a intrat in productia de serie. Noua nava amiral a companiei germane aduce mai multe schimbari la nivel de motorizari, printre care si o unitate cu sase cilindri in linie.

    De asemenea, sistemele de siguranta activa au primit si ele mai multe optimizari si sarcini proaspete, astfel ca limuzina construita la fabrica din Sindelfingen poate ajusta acum automat inclusiv viteza in curbe si intersectii.

    Pe plan estetic, noul Mercedes S-Class propune o serie de modificari inspirate de ultima generatie a modelului E-Class. Acestea ii confera automobilului german de lux un aspect mai modern, si totodata, mai sportiv ca oricand.

    In Germania, preturile pornesc de la 88.447 euro. Clientii au de ales, momentan, intre trei motoare mari si late, printre care si un propulsor V8 bi-turbo de patru litri si 612 cai putere, dupa cum este cazul variantei S63 AMG.

    Vezi clip aici

    Vizualizari: 1200
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »