rss

Magazin de piese de schimb "live" conceput de Mercedes-Benz si Enercity

  1. 23/10/2017
  2. Categoria: Mercedes-Benz
    Vezi toate fotografiile (2)


    Mercedes-Benz Energy GmbH si Enercity (Stadtwerke Hannover AG), au pus in functiune unul dintre cele mai mari sisteme de baterii din Europa dupa o faza de constructie de aproximativ un an. Acumulatorul inovator indeplineste un scop special: este un "magazin de piese de schimb in viata" pentru sistemele de baterii electromobile.

    1800 dintr-un total de 3240 de module de acumulatori rezervate flotei de vehicule inteligente de a treia generatie au fost grupate pentru a forma un acumulator stationar. Prin urmare, sistemul dispune deja de o putere de 5 MW la dispozitia pietei de energie electrica. Finalizarea intregului sistem cu o capacitate totala de stocare de 17,4 MWh este planificata pentru primul trimestru al anului 2018.

    "Magazin de piese de schimb live" ca baterie de stocare pentru retea

    Prin comercializarea puterii de stocare pe piata germana pentru PCP, modelul de afaceri aduce o contributie importanta la stabilizarea retelei de energie electrica si, in acelasi timp, la economia mobilitatii electrice. In cazul cresterii fluctuatiilor in alimentarea cu energie electrica din surse regenerabile de energie cum ar fi energia eoliana si solara, astfel de unitati de stocare ajuta la asigurarea unei echilibrari optime a frecventei retelei, care trebuie sa fie constant stabilizata. Cu capacitatea lor de stocare, ele echilibreaza fluctuatiile energetice cu aproape zero pierderi - o sarcina care in prezent se realizeaza in mod predominant prin turbine rotative, mase rotative in centrale electrice mari. Aproximativ jumatate din componentele de sistem planificate sunt deja cuplate cu reteaua cu o putere de 5 MW.

    Contributie majora la revolutia energetica


    Electrificarea sistemului de actionare este decisiva in ceea ce priveste realizarea durabila a obiectivelor privind emisiile de CO2 in traficul rutier, contribuind astfel la indeplinirea obiectivelor internationale privind protectia climei. Intelegerea de catre Daimler AG a durabilitatii depaseste cu mult autovehiculul ca produs in implementarea CASE. Masurile de proiectare a produselor acceptabile din punct de vedere al mediului si eficiente din punct de vedere energetic iau in considerare intregul ciclu de viata al produsului - de la dezvoltare pana la productie si utilizare a produsului pana la eliminare si reciclare. Utilizarea eficienta a acumulatorilor puternici si punerea in comun a acestora reprezinta un element din ce in ce mai important. enercity plus Daimler, impreuna cu filialele sale Acumotive si Mercedes-Benz Energy, precum si conceptul lor de stocare a pieselor de schimb, creeaza un nou tip de situatie avantajoasa, oferind astfel sprijin exemplar pentru progresul in revolutia energetica.

    Vizualizari: 844
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »