rss

Caravana de camioane Mercedes-Benz Euro VI ajunge in Romania

  1. 21/05/2014
  2. Categoria: Mercedes-Benz
    Vezi toate fotografiile (4)

    Euro VI Truck Roadshow este un proiect initiat de Mercedes-Benz la nivel european, ce ofera celor interesati posibilitatea de a testa noua gama de camioane ce respecta standardul de emisii Euro VI – Actros, Antos, Arocs, Atego si Unimog.

    Evenimentul se desfasoara in perioada 8 aprilie – 26 mai 2014.

    Euro VI Truck Roadshow porneste din Estonia si traverseaza Letonia, Lituania, Slovacia, Slovenia, Croatia, Ungaria, Serbia si Bulgaria, ultimul stop fiind programat in Romania.

    Mercedes-Benz Romania a pregatit o serie de evenimente locale in cinci mari orase din Romania, in perioada 15-26 mai : Bucuresti, Bacau, Brasov, Cluj-Napoca si Arad.

    “Am dorit sa mergem cat mai aproape de clientii si potentialii nostri clienti din toata tara si sa le oferim acestora ocazia de a se familiariza cu modelele din noua gama de camioane Mercedes-Benz Euro VI in cadrul sesiunilor de prezentare de modele, sustinute de specialisti, dar si la volanul camioanelor“, a declarat Boris Billich, CEO Mercedes-Benz Romania.

    Camioanele Mercede-Benz Euro VI vor parcurge in Romania urmatorul traseu :

    - Bucuresti-Ilfov : 15-16 mai  - Delta ACM 98, Soseaua de Centura nr. 105, Berceni ;
    - Judetul Bacau : 18-19 mai – Scut Bacau, DN2-E85, localitatea Sarata ;
    - Judetul Brasov: 20 mai – Calea Feldioarei, nr.97 (parcarea Metro) ;
    - Judetul Cluj : 22-23 mai – Agip, DN1, E60, Km 490+200, localitatea Floresti (parcarea Agip) ;
    - Judetul Arad : 25-25 mai – Expo Arad International, Calea Aurel Vlaicu nr. 300, FN.

    Evenimentele vor fi interactive, iar vizitatorii roadshow-ului vor lua parte la prezentari de produs si sesiuni individuale de test-drive. Persoanele interesate pot primi informatii despre avantajele noilor tehnologii, in contextual normelor Euro VI intrate in vigoare de la inceputul acestui an.

    Toate modelele din noua generatie de camioane Mercedes-Benz vor fi disponibile pentru test-drive: trei ansambluri cap tractor Actros si semiremorca, doua sasiuri Arocs echipate cu bene basculabile si un Arocs cap tractor insotit de semiremorca basculabila, un Antos, un Atego si un Unimog.

    Vizualizari: 1843
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »