rss

Teaser - Primul pick-up Mercedes-Benz va fi lansat in cateva zile

  1. 06/07/2017
  2. Categoria: Mercedes-Benz
  3. Tags: X Klasse
    Vezi toate fotografiile (7)

    Pe 18 iulie, Mercedes-Benz va lansa in premiera mondiala, pick-up-ul X Klasse, al carui concept l-ati vazut deja, in primavara aceasta, la Salonul Auto de la Geneva.

    Ce vedem in teaser? Pe langa o multime de trimiteri mai mult sau mai putin spectaculoase, se observa cu greu silueta noului pick up de clasa medie Mercedes-Benz X-klasse.  Cu noul sau pick-up, destinat principalelor piete din Europa, America de Sud, Africa de Sud si Australia, Mercedes intra in coliziune cu Interesele Volkswagen si Toyota si anume cu Volkswagen Amarok si Toyota Hilux.

    Mercedes Benz  a prezentat doua concepte distincte in 2016, dar ambele pot fi incluse in aceeasi clasa X, folosind cabine diferite pentru a separa un pick up mai luxos de unul care ar putea fi mai capabil.

    Pick-up-ul va fi fabricat in colaborare cu Alianta Renault-Nissan. Productia pentru pietele europene, australiene si sud-africane a inceput in fabrica Nissan din Barcelona, Spania.
    Productia pentru piata latino-americana va incepe intr-o etapa ulterioara la fabrica Renault din Cordoba, Argentina.

    Cu clasa X, Daimler AG si Renault-Nissan Alliance isi extind cooperarea strategica care a inceput cu sase ani in urma. Acest lucru ofera Mercedes-Benz un timp scurt si eficient de intrare in segmentul cu expansiune rapida a pickup-urilor de dimensiuni medii.

    In plus, ambele companii beneficiaza de o utilizare optima a capacitatii de productie. Nissan este cel de-al doilea mare producator mondial de pick-up-uri de dimensiuni medii, cu incarcatura utila de o tona, si poate privi inapoi pe mai mult de 80 de ani de experienta in producerea si comercializarea acestor tipuri de autovehicule.

    Teaser-ul oficial cu pick-up-ul X-Klasse poate fi urmarit aici.

    Vizualizari: 1299