rss

Mercedes Benz inaugureaza un test mondial cu o masina echipata cu functii de conducere autonoma

  1. 14/09/2017
  2. Categoria: Mercedes-Benz
    Vezi toate fotografiile (4)


    Cu "Intelligent World Drive", Mercedes-Benz testeaza functiile automate de conducere pe toate cele cinci continente folosind un automobil bazat pe clasa S. In cadrul Salonului International de Automobile (IAA) de la Frankfurt, dr. Dieter Zetsche, presedintele si CEO al Daimler AG si seful Mercedes-Benz Cars, a dat startul unui test de conducere, in care automobilul de testare va parcurge cele cinci continente.
     
    Automobilul de teste se bazeaza pe noua nava amiral Mercedes-Benz S klasse de serie. Incepand de acum si pana in ianuarie 2018, aceast S Klasse, care a fost automatizat in scopuri de testare, se va confrunta cu o varietate de situatii de trafic complexe. In acest proces, va acumula o experienta valoroasa pe drumul spre condusul autonom.

    Dupa lansarea in Germania, urmatorul test drive va avea loc in China urmat de altul in Australia in noiembrie si Africa de Sud in decembrie. Oprirea finala a turneului va fi la CES in Las Vegas in ianuarie 2018. Scopul testului "Intelligent World Drive" este de a colecta informatii despre ceea ce se intampla, in conditii reale de trafic din intreaga lume, astfel incat viitoarele functii de conducere automate si autonome sa poata fi adaptate la obiceiurile de utilizare / trafic specific fiecarei tari.

    Vizualizari: 1002