rss

Mazda va prezenta la Tokyo un model concept sport

  1. 30/09/2015
  2. Categoria: Mazda
    Vezi toate fotografiile (1)

    La standul Mazda vor mai fi expuse conceptul KOERU si Cosmo Sport 110S

    Mazda pregateste o noua premiera mondiala si va prezenta la Salonul Auto de la Tokyo un nou model concept sport. Salonul se va deschide pe 28 octombrie pentru presa, iar Intre 30 octombrie si 8 noiembrie pentru public.

    In pofida aspectului modern, cea mai noua creatie Mazda include mostenirea de imagine a constructorului. Designerii au facut eforturi pentru a integra toata experienta de automobile sport a companiei In cadrul acestui concept. Tema standului Mazda va fi “Accelerate towards our dreams”, cu scopul de a evidentia abordarea unica a companiei pentru placerea de a conduce. O expozitie speciala, cu modele motorsport, va include doua Mazda MX-5 echipate pentru circuit si o Mazda Cosmo Sport 110S din 1967, primul autovehicul de serie al companiei echipat cu motor rotativ. Mazda KOERU, conceptul SUV crossover care a debutat la Frankfurt, se va numara printre cele 14 modele prezente la standul Mazda, alaturi de gama de vehicule dotate cu tehnologie SKYACTIV si desenate conform liniei KODO – Sufletul Miscarii.

    In cadrul SMART MOBILITY CITY, o sectiune clasica a salonului, Mazda va prezenta o serie de tehnologii de siguranta, cum ar fi o interfata om-masina inovatoare, conceptul de detectie omnidirectionala si sisteme dezvoltate conform filosofiei Mazda de siguranta proactiva. Ultimele au ca scop Imbunatatirea placerii de a conduce prin ajutorul oferit soferilor pentru a recunoste potentialele pericole si pentru a lua decizii corecte In operarea vehiculului.


    Modele de referinta:   
        Model concept sport (premiera mondiala)
        Mazda KOERU (premiera pentru Japonia)
        Mazda MX-5 Global Cup echipare de curse
        Mazda MX-5 NR-A (cu accesorii de curse)
        Mazda MX-5 operabila manuale, pentru persoane cu nevoi speciale
        Mazda Cosmo Sport 110S (lansat in 1967)
    Modele de serie:  Mazda MX-5, Mazda CX-3, Mazda CX-5, Mazda6, Mazda2, Mazda3, Mazda Flair Wagon (cu rampa pentru scaune cu rotile)
    Tehnologie: SKYACTIV-G 2.5, SKYACTIV-D 2.2, SKYACTIV-D 1.5


    Vizualizari: 1322
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »