rss

Mazda lanseaza editia aniversara MX-5 Record Series

  1. 20/05/2011
  2. Categoria: Mazda
  3. Tags: Mazda, MX-5
    Vezi toate fotografiile (2)

    Pentru a sarbatori succesul impresionant de care s-a bucurat in intreaga lume Mazda MX-5, constructorul auto lanseaza o editie speciala denumita Record Series. Pana in prezent au fost livrate peste 900.000 de exemplare, cifra atinsa in luna februarie a acestui an.

    Pentru a satisface toate gusturile, Mazda a pregatit doua versiuni diferite ale aceleiasi editii: Record Series Black si Record Series White.

    Prima varianta este echipata cu un propulsor de 1,8 litri, care dezvolta 126 CP. Dupa cum o spune si numele caroseria este colorata in nuanta Sparkling Black.

    In standard sunt incluse: jante de 18 inch, proiectoare pentru ceata, sistem de espament dublu, volan si schimbator imbracate in piele, tapiterie din piele, insertii cromate, pilot automat, pedalier din aluminiu, climatizare automata si Bluetooth.

    Al doilea, Record Series White, se remarca prin nuanta Crystal White Pearl si beneficiaza de puterea a 160 de cai, livrati de un motor de 2,0 litri. Pe langa dotarile oferite in cazul optarii pentru Record Series Black, aceasta versiune primeste si faruri cu xenon, sistem audio Bose si scaune Recaro imbracate in piele neagra.

    Vizualizari: 2200