rss

Mazda: Summit-ul Laureatilor Premiului Nobel pentru pace a fost un succes

  1. 16/12/2014
  2. Categoria: Mazda
    Vezi toate fotografiile (1)


    Persoanele inspirationale si discutiile creative au fost prezente pe parcursul weekend-ului la Roma la cel de-al 14-lea Summit Mondial al Laureatilor Premiului Nobel pentru Pace. Evenimentul de trei zile, care a atras aproape 4.100 de participanti, i-a adus pe laureati ai Premiului Nobel pentru Pace, precum Jody Williams si Shirin Ebadi alaturi de persoane orientate catre pace si progres si de organizatii din intreaga lume, pentru a examina impreuna solutii pentru o lume mai buna.

    Ca partener principal si in acest an al summit-ului, Mazda a dat startul celei de-a doua editii a premiului Mazda Make Things Better si a pus la dispozitie o flota  de Mazda6 ca masini oficiale.

    „Laureatii premiului Nobel pentru pace sunt cu siguranta printre cei mai importanti si admirabili challengeri din lume”, a declarat Yasuhiro Aoyama, director executiv si general manager al Global Sales si al diviziei de marketing Mazda Motor Corporation. „Suntem de parere ca acesta este cel mai bun exemplu posibil al gandiri noastre de la Mazda, de a sfida conventionalul pentru o cauza buna.”

    Lansat la summit-ul de anul trecut, premiul Mazda Make Things Better sustine tinerii care doresc sa faca o diferenta in lume, cu un premiu de 10.000 € pentru continuarea proiectului castigator. Editia de anul acesta a concursului, care promoveaza utilizarea inovatoare a instrumentelor moderne de advocacy, a fost lansata la atelierul Youth Summit gazduit de Mazda, care a atras mai mult de 200 de participanti.

    Aici, directori Mazda din intreaga lume au discutat despre modalitatile de depasire a provocarilor cu jurnalistii importanti, cum ar fi Yalda Hakim de la BBC. Antti Junkkari, castigatorul primului premiu Mazda Make Things Better, a vorbit despre proiectul sau de informare cu privire la pericolele privind uzul de arma din Africa, folosind programe de radio interactive. Participand si in acest an tot ca invitat special, Mairead Maguire a vorbit publicului tinar despre promovarea pacii. Summit-ul de anul viitor este programat sa aiba loc in Atlanta, Statele Unite ale Americii.

    „Experienta mi-a aratat inca o data cat de valoros si, in acelasi timp, necesar este summit-ul, a spus James O'Sullivan, director executiv pentru Mazda Motor Corporation si presedinte si CEO al Mazda Operatiuni America de Nord, la ceremonia de inchidere. „In timp ce sarbatoreste realizarile, evenimentul a subliniat in mod clar nevoia ca persoane, institutii si companii sa provoace conventionalul pentru a face lumea un loc mai bun. Impreuna, suntem pe acest drum.

    Vizualizari: 2067