rss

Noua Mazda MX-5 prezentata la Salonul Auto de la Paris

  1. 02/10/2014
  2. Categoria: Mazda
    Vezi toate fotografiile (2)

    Suita de lansari Mazda continua cu prezentarea noii Mazda MX-5 in cadrul Salonului Auto de la Paris. La 25 de ani dupa ce modelul original MX-5 a fost expus in premiera la Salonul de la Chicago, a patra generatie a modelului legendar Mazda soseste intr-un moment in care compania se afla in continua crestere atat in termeni de vanzari, cat si profit.

    Prezentata pentru prima data luna trecuta, la Mazda Space in Barcelona, noua Mazda MX-5 este mai usoara cu 100 kg. Modelul expus la Salonul Auto de la Paris este dotat cu Tehnologiile SKIACTIV, inclusiv propulsorul pe benzina SKYACTIV-G 1.5 si transmisia manuala SKYACTIV-MY, pozitionate central in partea din fata a modelului, tractiune spate si o distributie a greutatii intre cele doua punti aproape de nivelul ideal, 50:50.

    La exterior, designerii MX-5 au adaptat limbajul de design KODO – Sufletul Miscarii, cu un centru de greutate mai mic si o capota mai lunga, alaturi de linii expresive care exprima vitalitate si miscare. La interior, modelul pastreaza de-a lungul anilor habitaclul sportiv si confortabil sprecific tuturor generatiilor MX-5. Dar Mazda a adaugat si tehnologii de ultima generatie, precum cea de siguranta activa, i-ACTIVESENSE si MZD Connect, conceptul de conectivitate.

    MX-5 este cel mai bine vandut roadster din toate timpurile, cu aproape 950.000 de modele comercializate in ultimii 25 de ani. Noua MX-5 poate fi vazuta pana pe 19 octombrie la Salonul Auto de la Paris, pavilion 3, stand 219.

     

    Vizualizari: 2277