rss

Mazda prezinta noua MX-5 la Paris

  1. 11/09/2014
  2. Categoria: Mazda
    Vezi toate fotografiile (1)

    Noua Mazda MX-5 va fi expusa in cadrul Salonului Auto de la Paris 2014. Prezentata in prealabil saptamana trecuta, la Mazda Space, noul centru Mazda pentru evenimente europene din Barcelona, noua generatie MX-5 va oferi un impuls suplimentar brandului japonez, aflat in prezent in crestere.

    Cea mai recenta editie a roadsterului este, fara indoiala, si cea mai sportiva. Interpretarea limbajului de design KODO – Sufletul Miscarii este plina de viata si exprima agilitatea masinii si experienta emotionanta de la volan. Cabina este intima, dar, in acelasi timp, confortabila si pastreaza traditia MX-5. Modelul combina facilitati moderne, precum sistemul de conectivitate smartphone MZD Connect si i-ACTIVSENSE, gama inovatoare de tehnologii de siguranta activa Mazda.

    Motorul pe benzina cu compresie inalta SKYACTIV-F antreneaza puntea spate, in timp ce SKYACTIV-Chassis, special dezvoltat, asigura in continuare cea mai avansata experienta Jinga Ittai, legatura masina-sofer.

    Experienta pura a roadster-elor merge mai departe cu a patra generatie MX-5 la standul Mazda de anul acesta de la Salonul Auto de la Paris (pavilion 3, stand 219), care se deschide pentru presa pe 2 octombrie si pentru public in perioada 4-19 octombrie.

    Vizualizari: 2356
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »