rss

Mazda lanseaza editia speciala MX-5

  1. 17/04/2014
  2. Categoria: Mazda
  3. Tags: Mazda MX-5, SKYACTIV
    Vezi toate fotografiile (1)

    Mazda a lansat editia aniversara MX-5, in cadrul Salonului Auto de la New York. Aceasta marcheaza introducerea acum 25 de ani a modelului Mazda care va deveni cel mai popular roadster din istorie. Producatorul japonez neconventional de masini va expune si noul sasiu SKYACTIV care va echipa urmatoarea generatie MX-5.

    MX-5 este modelul care simbolizeaza cel mai bine filosofia Mazda in ceea ce priveste constructia de automobile. Lansat initial in 1989, micul roadster a oferit permanent divertismentul pe care doar o masina sport il are. MX-5 continua sa detina recordul Guinness pentru cea mai bine vânduta masina sport cu doua locuri.

    Editia aniversara Mazda MX-5 25 de ani reuneste doua decenii si jumatate de divertisment. Bazat pe modelul hard top retractabil existent cu sase viteze si transmisie manuala sau automata, roadsterul este echipat cu dispozitive de absorbtie a socurilor.

    In cadrul salonului, Mazda expune si noul sasiu SKYACTIV destinat celei de-a patra generatii MX-5. Prezentat impreuna cu motorul, acesta va reprezenta prima adaptare a tehnologiei SKYACTIV pe un model cu motor mid-ship dispus frontal si tractiune spate.

    Noua generatie MX-5, cu un centru de greutate dispus mai jos si un motor localizat mai aproape de mijlocul masinii, va avea cea mai compacta configuratie de pâna acum. Mazda intentioneaza si reducerea greutatii totale cu mai mult de 100 de kg comparativ cu modelul curent, imbunatatind in acelasi timp rigiditatea si rezistenta la impact.

    Vizualizari: 7606
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »