rss

Mazda prezinta cele mai recente modele Jinba Ittai la IAA

  1. 12/09/2017
  2. Categoria: Mazda
  3. Tags: cx-5
    Vezi toate fotografiile (1)

    Mazda este prezenta la Frankfurt cu gama completa de modele europene, la cea de-a 67-a editie a Salonului International de Automobile (IAA), care a inceput in aceasta dimineata cu prima dintre cele doua zile de presa.

    Cele mai importante modele ale standului constructorului japonez la spatiul de targuri de la Messe Frankfurt (sala 9, stand B16) includ noua Mazda CX-5, disponibila cu cea mai recenta versiune a motorului SKYACTIV-G 2.5. Compania ofera acum puternicul motor pe benzina cu compresie ridicata cu un nou sistem de dezactivare a cilindrilor. Functioneaza prin controlul miscarii supapelor pentru a opri in mod discret doi din cei patru cilindri ai motorului in conditii de sarcina mica (ex. viteza constanta de croaziera), reducand pierderile si imbunatatind semnificativ consumul de combustibil.

    Pe langa modelul CX-5 vor mai fi prezente populara Mazda CX-3, un SUV subcompact, Mazda2, model de clasa mica, compacta Mazda3, modelul de referinta Mazda6 si, bineinteles, Mazda MX-5 “ND”, disponibil in varianta soft-top roadster sau fastback decapotabil RF.

    Toate sunt “imbracate” conform liniei de design premiate KODO, dezvoltata de Mazda, care transmite putere, stabilitate si momente placute in spatele volanului. Si toate sunt construite in jurul tehnologiei SKYACTIV, a gamei de trenuri de rulare a companiei, a platformelor si a altor inovatii care adopta o abordare neconventionala decisiva pentru sporirea performantei, eficientei si sigurantei.

    Ceea ce face ca Mazda sa fie unica este dorinta de a oferi Jinba Ittai, senzatia ca masina si soferul sunt un tot unitar, in fiecare model. Incepand cu prima generatie MX-5, lansata in 1989, Jinba Ittai a inregistrat numeroase progrese la Mazda. Exemplele includ filosofia centrata pe om a constructorului de masini, ceea ce inseamna ca fiecare aspect al fiecarui vehicul este dezvoltat pentru a oferi cea mai buna experienta posibila soferului si pasagerilor. Cautarea neincetata de imbunatatire a Mazda a adus o serie de sisteme inteligente de dinamica generatiei actuale de vehicule, precum G-Vectoring Control, care imbunatateste aderenta, manevrabilitatea si siguranta, sistemul inteligent de tractiune integrala i-ACTIV AWD si gama i-ACTIVSENSE de tehnologii avansate de siguranta activa.

    Vizualizari: 971
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »