rss

Mazda intentioneaza sa electrifice toate modelele sale pana in 2030

  1. 18/09/2017
  2. Categoria: Mazda
  3. Tags: Mazda 6
    Vezi toate fotografiile (1)

    Mazda Motor planifica electrificarea tuturor automobilelor sale pana la inceputul anilor 2030, a raportat o organizatie media japoneza, preluata de Automotive News, deoarece mai multi producatori de automobile isi schimba strategiile pentru a respecta reglementarile globale privind emisiile.

    Mazda va folosi motoarele electrice in toate modelele sale pana in acel moment, a raportat Kyodo News, fara a mentiona surse. O purtatoare de cuvant Mazda a refuzat sa comenteze raportul.

    In prezent, gama Mazda nu include niciun vehicul electric, desi vinde un model hibrid, o versiune a lui Mazda3.
    Compania a declarat ca va introduce tehnologii electrice de propulsie, inclusiv EV-uri din 2019.

    Pentru a ajunge din urma alti constructori mai mari, inclusiv Nissan Motor, care comercializeaza deja masini electrice, Mazda a colaborat cu Toyota Motor pentru a dezvolta tehnologii hibride si electrice.

    Intre timp, Mazda a dezvoltat un motor pe benzina ultra-eficient, care poate fi utilizat in hibride, si intentioneaza sa-l includa in masinile sale incepand din 2019.

    Descoperind noua tehnologie luna trecuta, CEO-ul Mazda Masamichi Kogai a declarat ca tehnologiile pe benzina, diesel si vehiculele electrice vor "coexista" in viitor.

    Mazda, care se specializeaza si in motoare diesel de inalta eficienta, a lansat un nou model CX-8 in Japonia, disponibil in prezent doar cu motor diesel.


    Vizualizari: 1128