rss

Editia speciala Mazda3 Takumi II, disponibila in Romania

  1. 22/05/2013
  2. Categoria: Mazda
  3. Tags: Mazda, Mazda3
    Vezi toate fotografiile (1)

    Mazda3a primit o  editie speciala, disponibila si in Romania. Mazda3 Takumi II are la baza nivelul de echipare TE caruia i se adauga un pachet consistent de dotari. Modelul este oferit la un pret special de 14.990 euro (TVA inclus) si o garantie de 5 ani.

    Cel mai vandut model Mazda vine echipat in varianta Takumi II cu jante aliaj de 17 inch, proiectoare de ceata, pachet sport ce include grila fata sport, geamuri fumurii spate si oglinzi vopsite in negru, la exterior.

    La interior lista de dotari cuprinde scaune fata sport incalzite, pilot automat, aer conditionat automat reglabil pe doua zone, parbriz incalzit, conectivitate Bluetooth, sistem audio compatibil MP3 cu comenzi audio pe volan, oglinda retrovizoare electrocroma, volan si manete schimbator de viteze si de frana imbracate in piele, senzori de ploaie si de lumina si optional sistemul de navigatie TomTom.

    Pachetul de siguranta activa include sistemele ABS, EBD, DSC (controlul stabilitatii) si TCS (controlul tractiunii), senzori de parcare spate, sistemul RVM pentru monitorizarea unghiului mort, iar la capitolul siguranta pasiva sunt prezente 6 airbag-uri (frontale, laterale si cortina).

    Editia speciala Mazda3 are sub capota motorul de 1,6 l benzina si 105 Cai Putere. Unitatea este conectata la o cutie manuala cu 5 rapoarte.

    Vizualizari: 4954