rss

Romanii pacalesc asiguratorii

  1. 25/05/2010
  2. Categoria: MAN
    Vezi toate fotografiile (1)

    Romanul este inventiv. Cu siguranta aceasta remarca este adevarata. Si mai cu seama atunci cand nu are bani. Daca nu sparge banci, nu fura din buzunare sau nu incendiaza imobile pentru a incasa bani de la asigurare, atunci pacaleste asiguratorii auto pentru a lua bani de pe RCA sau Casco.

     

    Fie ca simuleaza accidente, modifica documente sau provoaca tamponari intentionate, romanii reusesc sa convinga inspectorii sa le plateasaca “daunele”. Iar sansele de reusita sunt foarte mari, daca ne luam dupa declaratiile asiguratorilor: “Incercam sa tinem sub control fenomenul fraudelor, dar suntem in urma ideilor de frauda ce apar. In ultima perioada a crescut numarul de tentative de fraude reusite", a declarat pentru Gandul Radu Mustatea, directorul general al Astra Asigurari.

     

    Se pare ca si brokerii au fraudat mari companii de asigurari, potrivit unor surse de la CSA.

     

    Un asigurat a fost in stare sa-si distruga frumusetea de MINI Cooper S, lovind-o de un pom, doar pentru a obtine dauna totala. Un altul si-a vandalizat el insusi interiorul masinii, pentru ca un scaun era un pic rupt iar bordul zgariat. In felul acesta a obtinut inlocuirea tuturor elementelor de la interior, plata fiind facuta de asigurator.

     

    Probabil ce le ramane asiguratorilor este sa verifice foarte atent actele asiguratilor si sa cerceteze temeinic cauzele producerii accidentelor.

     

     

     

    Vizualizari: 3633
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »