rss

Facelift pentru Lexus CT 200h

  1. 15/06/2017
  2. Categoria: Lexus
    Vezi toate fotografiile (3)

    Lexus CT 200h, cel mai mic model  din gama, vine cu un facelift minor la exterior, noi culori la interior si a adaugat noi sisteme de siguranta. Vanzarile au fost bune in pietele principale din Europa, China si Japonia, unde vanzarile de automobile hibride au continuat sa creasca. In Romania s-au inmatriculat in primele 5 luni ale lui 2017 un numar de 15 modele Lexus 200h, 40 de unitati in 2016 si 36 masini in 2015, conform statisticilor DRPCIV.  In SUA s-au inregistrat trecut 3311 unitati o scadere cu 11.2% fata de anul trecut, fapt ce a dus la retragerea modelului cu facelift din SUA. Astfel hibridele compacte vor ramane la vanzare global pana la aparitia noii generatii.

    Revenind la facelift CT 200h are acum un aspect frontal proeminent si un nou model reticular pentru grila calandrului. Apare un nou set de faruri de zi cu tehnologie LED, in timp ce la partea din spate stopurile-au primit un nou design si bineinteles tehnologie  LED.

    Daca intrati virtual la interior, se observa cu usurinta noul display marit de 10.3 inci, care-l inlocuieste pe cel vechi de 7 inci. Lexus va oferi de asemenea pentru interior, diferite combinatii de culori noi si un total de sase optiuni de ornamente.
    Trenul de rulare ramane neschimbat adica: un sistem hibrid cu un motor termic pe benzina de 1,8 litri care lucreaza cu un motor electric, sistemul hibrid dezvoltand 136 CP. Ce este nou? Lexus Safety system include in noua versiune sistemul de pre-impact (PCS), Cruise control adaptive, LDA (alerta la depasirea benzii de rulare) cu comenzi pe volan si faza lunga automata la faruri (AHB).

    Vizualizari: 1005