rss

Range Rover Evoque 2016 la Salonul Auto de la Geneva

  1. 05/03/2015
  2. Categoria: Land Rover
  3. Tags: evoque
    Vezi toate fotografiile (2)

    Range Rover Evoque, model 2016,  a fost prezentat in cadrul Salonului Auto de la Geneva. Cel mai rapid si mai bine vandut Land Rover vine cu o serie de imbunatatiri semnificative la nivel de design si tehnologii, reconfirmandu-si, astfel, statutul de lider in segmentul sau.

    Aceste imbunatatiri vor atrage o gama si mai larga de clienti si admiratori ai marcii. Modificarile exterioare includ un spoiler fata nou, doua grile noi, faruri LED si trei modele noi de jante din aliaj. De asemenea, habitaclul Range Rover Evoque este prevazut cu schimbari ale scaunelor si usilor, un sistem nou de infotainement, accesibil printr-un ecran tactil de 8 inch. Vor exista culori si materiale noi, precum Lunar Ice, Vintage Tan si Dark Cherry (doar pentru modelul Autobiography), completand, astfel, formele arhitecturale indraznete ale modelului Evoque.

    Modelul este prevazut cu o noua generatie de motorizare Diesel. Noul motor Ingenium, EURO 6, in patru cilindri, este o combinatie de prima clasa intre performanta, rafinament si eficienta.  Mai mult, imbunatatirile sale notabile transforma modelul Range Rover Evoque 2016 in cel mai eficient Land Rover de pana acum.

    Noile motorizari sunt construite in fabrica de ultima generatie din West Midlands, Marea Britanie. Motorul Ingenium TD4, integral din aluminiu, este mai usor cu pana la 20-30 kg decat predecesorul sau, avand o constructie mai rigida a blocului motor si injectoare noi, asigurand un nivel scazut al vibratiilor si zgomotelor care patrund in habitaclu. Acest motor este disponibil in doua versiuni. Primul, ce dezvolta 150 CP, ofera un consum de combustibil de 4.2 l/100km si are printre cele mai scazute emisii CO2 din clasa, 109g/km. Aceasta motorizare este cu 18% mai eficienta comparativ cu versiunea Diesel anterioara a modelului Range Rover Evoque. Versiunea mai puternica, de 180 CP, ofera un consum de 4.8 l/100km si emisii CO2 de 125 g/km.

    Designul cu adevarat atragator al modelului Range Rover Evoque reprezinta emblema acestui SUV compact de lux. Introducerea farurilor autoadaptive full LED scoate si mai mult in evidenta noul design al spoilerului fata, contribuind, de asemenea, la o vizibilitate superioara pe timp de noapte. Prizele de aer marite adauga o nota sportiva si confera o postura mai ferma pe sosea.

    De asemenea, gurile de ventilatie de pe capota, anterior specifice doar modelelor coupe, sunt introduse si pentru echiparile HSE Dynamic si Autobiography la versiunile in cinci usi, adaugandu-le o tenta sportiva. Noul hayon include o lampa de stop cu LED, mai lata si mai subtire, care se integreaza mult mai bine in eleronul spate si incorporeaza antena 3G, pentru un semnal GSM imbunatatit.

    Modelul Range Rover Evoque 2016 va fi disponibil spre vanzare la finalul acestui an.

    Vizualizari: 2426
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »