rss

Femeile au decis: Range Rover Evoque este Masina Anului 2012

  1. 18/04/2012
  2. Categoria: Land Rover
  3. Tags: bmw seria 3, evoque, Masina anului, Range Rover
    Vezi toate fotografiile (3)

    Range Rover Evoque a fost desemnat Masina Anului 2012 in cadrul competitiei Women's World Car of the Year. Podiumul celei de-a patra editii a fost completat de BMW Seria 3 si Audi Q3.

    Juriul a fost format exclusiv din femei care lucreaza in presa de specialitate. In cadrul concursului au existat patru categorii: Masini de Familie, Masini de Lux, Masini Sport si Masini Economice.

    Masina cu cele mai multe voturi din fiecare categorie a fost desemnata castigatoare la sectiunea respectiva, iar modelul cu cele mai multe puncte dintre cele patru finaliste a primit titlul "Masina Anului 2012".

    Astfel, la categoria "Masini de Familie", primele trei clasate au fost BMW Seria 3, Audi Q3 si Ford Focus. In cazul "Masinilor de Lux" s-au remarcat Range Rover Evoque, care a castigat si marele premiu, Jaguar XJ si Audi A6.

    In cadrul sectiunii "Masini Sport" au ocupat primele trei pozitii modelele Porsche 911, Jaguar XKR si Mercedes SLK. La capitolul eficienta, cele 17 membre ale juriului au decis: Honda Civic, Volkswagen Up! si Ford Fiesta sunt cele mai economice.

    In cadrul altor competitii importanmte din 2012 in industria auto, Opel Ampera/Chevrolet Volt a fost desemnat Masina Anului in Europa (COTY), iar Volkswagen Up! a primit tilul titlul Masina Anului in Lume (WCOTY).

    Vizualizari: 5414
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »