rss

Tiriac Auto prezinta publicului in premiera noul Range Rover Velar

  1. 24/05/2017
  2. Categoria: Land Rover
  3. Tags: Range Rover
    Vezi toate fotografiile (1)

    Tiriac Auto prezinta, in premiera, noul Velar, cel mai asteptat model al gamei Range Rover. Acesta va fi prezentat publicului in Bucuresti, sambata, 27 mai, in incinta Baneasa Shopping City. De asemenea, cei interesati vor putea vedea modelul si in Oradea, pe data de 31 mai, in Brasov pe 6 iunie si in Bacau, pe 9 iunie.

    „Daca luna trecuta anuntam deschiderea primului showroom Jaguar Land Rover din Romania aliniat la noile standarde de experienta ale celor doua marci, astazi ne face placere sa le oferim o noua surpriza clientilor nostri, odata cu prezentarea, in premiera, a noului Range Rover Velar. Astfel, ne concentram nu doar pe a fi mereu mai aproape de clienti, dar si pe a le furniza acces rapid la cele mai dorite modele ale momentului”, a declarat Claudiu Netejoara, Brand Manager Sales pentru Jaguar Land Rover in cadrul Tiriac Auto.

    Pe data de 27 mai, incepand cu ora 10.00, Range Rover Velar va fi prezentat publicului in Baneasa Shopping City, iar in dupa-amiaza de sambata, noul model va fi insotit si de prezenta apreciatei artiste Inna, partener de imagine Tiriac Auto – Jaguar Land Rover.

    Proiectat in centrele de dezvoltare Jaguar Land Rover din Marea Britanie pentru a completa spatiul dintre Range Rover Evoque si Range Rover Sport, Velar se remarca prin lux, rafinament si performante deosebite pe teren accidentat.

    Noul model, construit la fabrica din Sollihul, Marea Britanie, reprezinta un nou capitol in evolutia gamei si se remarca printr-un design simplu, elegant, bazat pe elemente specifice identitatii Range Rover, precum si prin atentia pentru detalii.

    Vizualizari: 1679
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »