rss

Land Rover a dezvaluit noul Discovery 4 (Galerie foto)

  1. 05/10/2012
  2. Categoria: Land Rover
    Vezi toate fotografiile (4)

    Land Rover a dezvaluit noul Discovery 4 2013. Modelul vine cu o serie de schimbari semnificative. Incepand de la exterior, noua varianta va avea cinci culori noi disponibile (Havana, negru Barolo, Barossa, negru Mariana si gri Causeway) si noi jante de 19 inchi din aliaj usor. Designul vine cu o grila in culoare negru lucios, sinele de pe plafon si jantele vin vopsite in negru satin.

    Schimbarile la interior sunt limitate, dar includ o alta tapiterie, un sistem de navigatie mai performant, o sonorizare mai buna (plus tuner TV) si doua teme la alegere:  culoare ivoriu sau gri cosmic. Un alt pachet de interior este cel din piele, cei de la Windsor imbracand scaunele, bordul si interiorul usilor.

    Motorizarile diesel disponibile vor fi de 3.0 litri cu 211 CP (LR-TDV6), respectiv 256 CP (LR-SDV6). Cel mai puternic Discovery 4 vine dotat cu un motor pe benzina LR-V8 de 5.0 litri aspirat natural care dezvolta 375 CP.

    “Discovery 4 continua sa castige premii pentru versatilitatea sa si modulele de adaptare inegalabile,  iar capacitatea de a transporta confortabil pana la 7 pasageri indiferent de conditiile de drum o face un model unic . Pentru 2013, masina vine cu mai multe posibilitati de personalizare, cu echipari mai bune si pachete noi de design...Vehicul utilizabil in toate conditiile, noul Discovery 4 devine mult mai convingator decat a fost vreodata” a spus John Edwards, director Land Rover.

    Vizualizari: 3993