rss

S-a lansat Lamborghini Huracan Super Trofeo EVO cu aerodinamica redesenata complet

  1. 21/09/2017
  2. Categoria: Lamborghini
  3. Tags: huracan super trofeo evo
    Vezi toate fotografiile (8)

    Lamborghini Squadra Corse, departamentul motorsport al Automobili Lamborghini, dezvaluie noul Huracan Super Trofeo EVO, facand debutul sau mondial la un eveniment exclusivist in Sant'Agata Bolognese si anunta noul sau parteneriat cu faimosul orologer elevetian Roger Dubuis.

    Noul Huracan Super Trofeo EVO ridica si mai sus standardele modelului anterior cu o aerodinamica complet redesenata. Scopul era acela de a mentine aceeasi forta de apasare ridicata ca a modelului anterior, obtinand in acelasi timp o eficienta aerodinamica mai ridicata si o rezistenta mai mica din partea aerului in deplasare,dar si cu o stabilitate imbunatatita.
    Noul kit de caroserie a fost dezvoltat de echipa de ingineri de la Automobili Lamborghini, care lucreaza in parteneriat cu Dallara Engineering si cu Lamborghini Centro Stile.

    Centro Stile Lamborghini a proiectat, de asemenea, livrarea noului Lamborghini Huracan Super Trofeo EVO si sarbatoreste parteneriatul care leaga Lamborghini Squadra Corse si Roger Dubuis, care va incepe in 2018.

    Cele doua marci au aceleasi valori cum sunt de exemplu: urmarirea continua a excelentei, cautarea de materiale inovatoare si atentia obsesiva la detalii in timpul productiei instrumentelor de precizie: ceasurile Roger Dubuis si masinile Lamborghini.

    Pretul de lista al noului Lamborghini Huracan Super Trofeo EVO este de 235.000 de euro (plus taxe) in Europa si Asia si 295.000 USD in SUA
    Masina va face debutul oficial in primavara anului 2018 in trei serii continentale in Europa, Asia si America de Nord, unde toate masinile aliniate vor avea configuratia EVO. Echipele care au versiunea curenta a lui Huracán Super Trofeo vor avea posibilitatea de a achizitiona kitul de aerodinamica pentru a-si actualiza masina la noile specificatii EVO.

    Vizualizari: 1393