rss

Hibrizii nu fac parte din planurile Lamborghini

  1. 05/10/2012
  2. Categoria: Lamborghini
  3. Tags: Aventador, Hibrid, Lamborghini
    Vezi toate fotografiile (1)

    Lamborghini nu are de gand sa lanseze in viitorul apropiat modele cu propulsie hibrida. Pentru a face fata noilor cerinte privind emisiile de noxe, casa auto din Sant’Agata va propune modele din ce in ce mai usoare.

    Spre deosebire de alti constructori auto de masini sportive, cum ar fi Ferrari, Porsche sau McLaren, care "si-au tradat" originile,
    Lamborghini refuza sa produca bolizi cu propulsie alternativa. "Planuim sa reducem din masa modelelor noastre", a declarat Stephan Winkelmann, sugerand astfel ca nu vor utiliza platforme hibride si hibride plug-in.

    Mizand pe solutii mai putin sofisticate si futuriste, dar pastrandu-si pedigree-ul, Lamborghini va apela, printre altele, la sistemul Start & Stop, sistemul de dezactivare a cilindrilor, tehnologii care reduc consumul de carburant cu 20%, de la media de 398 g / km la 370 g / km de CO2. Acestea vor echipa supercarul Aventador din anul 2013.

    Totodata, Winkelmann a mentionat ca exista si alte solutii de reducere a noxelor, despre care, insa, a preferat sa nu dea detalii.

    Vizualizari: 1525
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »