rss

Lamborghini Bucuresti – noul dealership Lamborghini in Romania

  1. 29/11/2013
  2. Categoria: Lamborghini
  3. Tags: Lamborghini
    Vezi toate fotografiile (3)

    Lamborghini Bucuresti, noul dealership Lamborghini in Romania, este acum deschis pentru clientii si fanii brand-ului. Lamborghini Bucuresti face parte din grupul Porsche Inter Auto, unul dintre cele mai mari grupuri de vanzari auto premium si de lux din Europa Centrala. Showroom-ul Lamborghini Bucuresti dispune de o suprafata totala de 228 metri patrati si a fost construit in urma unei investitii de peste 400.000 euro.  

    Vedetele showroom-ului sunt doua modele exclusiviste – Lamborghini Gallardo LP570-4 Squadra Corse si Lamborghini Aventador LP700-4. Masinile super sport, de inalta clasa, redefinesc standardele pentru tehnologie si design, stabilind noi puncte de referinta pentru industria de masini sport. 

    Modelul Lamborghini Gallardo LP570-4 Squadra Corse este cel mai nou model din gama Gallardo, fiind inspirat de modelul de curse Gallardo Super Trofeo, cu care impartaseste motorul V10 de 5,2 litri si aripa din spate, care ii asigura o stabilitate dinamica marita in virajele bruste, la viteza ridicata. Masina este disponibila in patru variante de culori emblematice – Giallo Midas (Galben), Bianco Monocerus (Alb), Grigio Thalasso (Gri) si Rosso Mars (Rosu).

    Un alt model inovator in ceea ce priveste ingineria si design-ul, Lamborghini Aventador LP700-4, cu usile sale emblematice, este, de asemenea, expus in showroom. Reunind trei dintre valorile de baza ale brand-ului – fara compromisuri, extrem, italian – acest Aventador dispune de un motor central si longitudinal V12 de 6,5 litri, extrem de puternic. Aventador LP700-4 simbolizeaza un cu totul alt nivel de performanta pentru masini sport si ofera o scurta imagine spre viitorul industriei auto.
     
    ”Cu o jumatate de secol in urma, Ferruccio Lamborghini a fondat Automobili Lamborghini, care a devenit una dintre cele mai admirate si dorite marci auto din lume”, a declarat Mihaela Tudorica, Brand Manager Lamborghini in cadrul Lamborghini Bucuresti. ”2013, anul in care Lamborghini aniverseaza 50 de ani de existenta, marcheaza, de asemenea, inagurarea noului showroom in Romania, creat special pentru a sublinia frumusetea si tehnologiile avansate ale modelelor Lamborghini, unde ii asteptam pe toti proprietarii si fanii modelelor brand-ului”, a completat Mihaela Tudorica.

    2013 este anul in care Automobili Lamborghini aniverseaza 50 de ani de existenta. Istoria companiei cuprinde multe recorduri si l-ar face mandru pe Ferruccio Lamborghini, fondatorul companiei. Acesta si-a propus sa construiasca cele mai frumoase si mai puternice masini sport din lume in Sant’Agata Bolognese. Cei 50 de ani de inovatii revolutionare in industria auto sunt concentrati si incorporati, in cea mai frumoasa forma, in fiecare model Lamborghini.

    Brandul original si care nu accepta compromisuri si-a extins prezenta la nivel mondial, ramanand fidel originilor sale – Lamborghini este acum reprezentat in 45 de tari si opereaza printr-o retea de peste 120 de dealeri.


    Vizualizari: 6983