rss

E cel mai tare Jaguar din istorie. Are 600 CP sub capota si atinge 320 km/h!

  1. 28/06/2017
  2. Categoria: Jaguar
  3. Tags: Jaguar
    Vezi toate fotografiile (11)

    Jaguar a publicat astazi primele fotografii si informatii oficiale ale noului XE SV Project 8, cel mai puternic si totodata mai rapid automobil din istoria companiei.
    La sfarsitul lunii mai, Jaguar anunta lansarea iminenta a unei versiuni de 600 CP a modelului XE.

    Astazi, aproximativ o luna de la publicarea primelor imagini teaser, noul XE SV Project 8 ni se dezvaluie in toata splendoarea lui.

    Automobilul britanic gazduieste in compartimentul motor o unitate cu opt cilindri in V si capacitatea de cinci litri, cuplata la o cutie automata cu opt rapoarte. Cei 600 CP despre care vorbeam si anterior sunt livrati ambelor punti.

    Drept urmare, acceleratia de la 0 la 96 km/h se realizeaza intr-un timp record pentru creatiile marca Jaguar: 3.3 secunde. La fel de impresionanta este insa si viteza maxima - noul XE SV Project 8 atinge 320 kilometri pe ora.

    Cu asemenea performante 'la bord', nu este deloc de mirare ca modelul britanic a primit o serie de imbunatatiri la nivelul suspensiei, plus un sistem de franare cu discuri carbon-ceramice. Modificari au fost operate, de asemenea, si la nivel estetic.

    Mai exact, avem noi spoilere fata si spate, praguri laterale proeminente, dar si un eleron ajustabil pentru portbagaj. Jantele din aliaj forjat masoara 20 inch, in timp ce interiorul vine cu locuri pentru patru sau... doar doua persoane.

    Povestea britanicului Jaguar XE SV Project 8 se incheie cu precizarea ca numai 300 de astfel de exemplare vor fi construite in total, fiecare disponibil pentru o suma deloc neglijabila: aproape 150.000 lire sterline.

    Vizualizari: 1368
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »