rss

Teaser cu baby SUV Jaguar E-PACE

  1. 21/06/2017
  2. Categoria: Jaguar
  3. Tags: Jaguar
    Vezi toate fotografiile (3)

    Azi, 21 iunie, Jaguar a prezentat un teaser cu noul sau SUV compact, botezat E-Pace. Alaturandu-se familiei de SUV-uri Jaguar,  E-Pace urmeaza sa se inscrie in siajul lasat  de F-Pace, model care a catalizat vanzarile Jaguar cu +83% fata de anul trecut, si alaturi de I-Pace care va intra in productie in 2018. El imparte platforma tehnica cu Range Rover Evoque si Land Rover Discovery Sport.

    Ian Callum, director de design, Jaguar, a declarat:: „Combinatia dintre aspectul unei masini sport cu performantele Jaguar, iese in evidenta clar la E-Pace. Fiecare Jaguar este proiectat sa starneasca simturile si credem ca E-Pace va face fix acelasi lucru, avand insa un caracter propriu.”

    Jaguar E-Pace dezvaluie elemente sport, o tehnologie avansata de tractiune integrala si o linie Ingenium de motoare atat pe benzina cat si diesel-uri, precum si o gama larga de tehnologii de conectivitate si siguranta.

    Jaguar E-Pace va avea motoare Ingenium de 2.0 litri, 4 cilindri, pe benzina si diesel-uri cu puteri de 163 CP si  180 CP. La echiparile superioare intalnim un diesel de 2.0 litri cu 4 cilindri de 239 CP, si un motor alimentat cu benzina de 2.0 litri cu 4 cilindri de 249 CP. E-Pace ar putea fi primul model care va primi noul sistem hibrid de tractiune marca Jaguar. Cel mai  probabil el va imparti, sistemul hybrid cu Evoque si Discovery Sport. Sistemul MHEV, va fi alcatuit dintr-un motor Ingenium, diesel  de 1, 5 litri capacitate cu trei cilindri, si un motor electric.

    Jaguar E-Pace intra in segmentul lui BMW X3, Audi Q3, si Merc GLA
    SUV-ul compact va avea prezentarea in premiera mondiala pe 13 iulie 2017

    Vizualizari: 1248
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »