rss

Noul model Jaguar XE in Romania, cu preturi incepand de la 31.900 EUR fara TVA

  1. 04/06/2015
  2. Categoria: Jaguar
  3. Tags: Jaguar
    Vezi toate fotografiile (15)

    Dupa lansarea oficiala, care a avut loc la Londra in septembrie 2014, modelul Jaguar XE a ajuns in Romania.
    Premium Auto, importatorul oficial Jaguar Land Rover pentru Romania, prezinta publicului cel mai nou model din gama Jaguar, XE, care redefineste conceptul de sedan sport datorita constructiei sale usoare si avansate din aluminiu, liniei aerodinamice a caroseriei, dar si a manevrabilitatii extraordinare.

    Jaguar XE este singurul model din segmentul sau care utilizeaza o structura monococa, construita preponderent din aluminiu. Aceasta structura extrem de robusta, si totodata usoara, impreuna cu suspensia fata cu brate duble triunghiulare si suspensia punte spate multi-link sunt elemente fundamentale pentru dinamica inovatoare a modelului XE.
    Expertiza Jaguar in constructia structurilor din aluminiu asigura rezultate exceptionale in ceea ce priveste consumul de carburant si emisiile de dioxid de carbon: datorita noilor motorizari diesel Ingenium, modelul XE inregistreaza valori de 3.8 l/100 km si 99g/km CO2 – devenind cel mai economic Jaguar de pana acum. Dispunand de motorul supraalimentat de 3.0 litri V6, pe benzina, motor imprumutat de la multi-premiatul Jaguar F-TYPE, varianta XE S este capabila sa ajunga la 100 km/h, cu start de pe loc, in 5.1 secunde.

    Jaguar XE, utilizeaza intensiv aluminiul, este primul model dezvoltat pe baza noii arhitecturi modulare Jaguar Land Rover. Ampatamentul lung de 2.835 mm si pozitia joasa a scaunelor ii confera proportii ideale si un profil aerodinamic.
    Interiorul spatios ofera un inalt nivel de confort, iar materialele si finisajele, lucrate cu maiestria distincta a Jaguar, diferentiaza modelul XE de orice alt model din segmentul sau. Sistemul infotainment InControl, complet nou, ofera tehnologii de ultima generatie pentru a conecta masina si pasagerii cu exteriorul. Ecranul tactil de 8 inchi ofera un acces usor si intuitiv catre toate functiile disponibile si aplicatiile mobile iOS si Android.

    Sistemul de tractiune All Surface Progress Control (ASPC) – dezvoltat in baza experientei de decenii in off-road Jaguar Land Rover – poate restabili in numai cateva secunde tractiunea prin control electronic in situatiile in care aderenta la suprafata de rulare este scazuta, indiferent de vreme.

    Tehnologia de proiectie laser permite sistemului Head Up Display sa genereze imagini clare si cu un contrast ridicat (spre exemplu detalii despre viteza si navigatie), care raman vizibile chiar si in lumina directa a soarelui.

    O camera video stereo este montata in spatele oglinzii retrovizoare pentru a oferi o imagine 3D a drumului: aceste date de mare precizie sunt folosite de functii precum franarea autonoma de urgenta si sistemul de avertizare la parasirea benzii de rulare.

    XE este si primul model Jaguar echipat cu Servodirectie Asistata Electric, reglata pentru a oferi un raspuns instantaneu, cu un consum de energie scazut, comparativ cu sistemele hidraulice.

    Din punct de vedere al cumparatorului, Jaguar inregistreaza cel mai mic cost total de intretinere a unui model din portofoliu, dar si cel mai redus nivel al emisiilor inregistrate de un model Jaguar pana in prezent.

    Jaguar XE va dispune de trei motorizari: doua motorizari Diesel de 2.0 litri dezvoltand 163 CP si, respectiv, 180 CP,  doua motorizari pe benzina, de 2.0 litri, dezvoltand  200 CP si, respectiv, 240 CP si o motorizare pe benzina, de 3.0 litri dezvoltand 340 CP.

    Modelul XE este deja disponibil spre comercializare, iar pretul porneste de la 31.900 EUR fara TVA.
    In premiera pentru un model Jaguar, oferta de pret include 3 ani de service gratuit si 5 ani de garantie integrala.

    Vizualizari: 3231
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »