rss

Hyundai i40 sedan, prima schita oficiala

  1. 09/05/2011
  2. Categoria: Hyundai
  3. Tags: Hyundai, i40, Sedan
    Vezi toate fotografiile (1)

    Aceasta este prima imagine a noului Hyundai i40 sedan, publicata inainte de debutul de saptamana viitoare la Salonul Auto de la Barcelona.

    Aceasta lansare vine la cateva luni distanta de prezentarea modelului Hyundai i40 wagon din cadrul Salonului Auto de la Geneva in luna martie. Varianta sedan este proiectata de centrul de design Hyundai din Russelsheim sub noua directie de comunicare a brandului: „New Thinking. New Possibilities.”

    “Am vrut sa ne indepartam de designul tipic si sa proiectam o masina care sa pastreze natura sportiva i40 tourer”, a declarat Thomas Burkle, seful de design Hyundai Europa. “Prin creionarea unei linii cazute, alungite, a plafonului, am conferit o silueta similara coupe-urilor.”

    In acest sens, Hyundai a declarat cu ceva timp in urma ca designul VW Passat CC a fost o sursa de inspiratie.

    Ca si in cazul variantei break, i40 sedan va fi disponibil cu patru motorizari Euro V: doua pe benzina si doua diesel. Aceste propulsoare acopera o gama de putere de la 115 CP la 177 CP. Modelul va fi disponibil atat cu transmisii manuale, cat si cu transmisii automate.

    Alegerea Salonului Auto de la Barcelona nu este intamplatoare. In Spania, 40% din masinile vandute sunt din segmentul D.

    Vizualizari: 2549