rss

Hyundai a castigat trei premii “Red Dot Design” cu noile modele i20 si Sonata

  1. 01/04/2015
  2. Categoria: Hyundai
    Vezi toate fotografiile (4)

    In categoria “Auto”, noua gama i20 a fost recompensata cu doua premii. Cu i20 Coupe, Hyundai a decis sa mearga contra curentului traditional al industriei, dezvoltand pentru prima data o versiune sportiva in trei usi, cu diferente semnificative fata de cea in cinci usi, aceasta abordare inovatoare fiind recompensata de juriul “Red Dot”. In plus, varianta in cinci usi, integral redefinita fata de generatia anterioara, a impresionat prin liniile elegante si profilul sculptural, care ii confera un aspect indraznet si sofisticat.

     

    Designul proaspat si dinamic al noului Sonata a fost inspirat de cea mai recenta interpretare a filosofiei "sculptura fluida 2.0". Autovehiculul dispune de o structura mai rigida a caroseriei, precum si de numeroase dotari avansate pentru siguranta si confort. Atributele modelului Hyundai au convins juriul competitie “Red Dot Design” pentru acordarea celui de-al treilea premiu.


    Peter Schreyer, Presedinte si Chief Designer Hyundai Motor Group, a declarat: "Suntem incantati sa primim aceasta recunoastere a abordarii noastre de design. Decizia juriului “Red Dot” demonstreaza progresul realizat de marca Hyundai la nivel global.”

    Prin intermediul designului continuam sa schimbam perceptia asupra marcii, atragand noi clienti catre gama de modele Hyundai”, a adaugat Jochen Sengpiehl, Vice Presedinte Marketing al Hyundai Motor Europa.

     

    “Red Dot” este recunoscuta la nivel global ca una dintre cele mai importante distinctii in domeniul designului. Nominalizarile au fost realizate de un juriu compus din 38 de experti din 25 de tari – designeri renumiti, profesori si jurnalisti. Editia de anul acesta a inregistrat 4.928 de inscrieri ale celor 1.994 de participanti din 56 de tari, transformand evenimentul in cea mai mare competitie internationala de produs din lume.

     

    Premiile “Red Dot Design 2015” se alatura distinctiilor obtinute in anul 2014, fiecare model Hyundai lansat in Europa dupa anul 2013 primind acest titlu. In plus, noile modele Sonata si Genesis au castigat in 2014 “Good Design Award”, in timp ce noua generatie i20 a fost recompensata cu “iF Design Award 2015”.

    Conform unor cercetari independente, designul se afla in topul motivatiilor de achizitie pentru clientii Hyundai in Europa.


    Vizualizari: 1762