rss

Noul Hyundai Santa Fe, disponibil in Romania intr-o editie speciala de lansare

  1. 22/10/2012
  2. Categoria: Hyundai
  3. Tags: Hyundai, Santa fe, SUV
    Vezi toate fotografiile (3)

    Noul Hyundai Santa Fe este disponibil pe piata locala intr-o editie speciala de lansare ce include o configuratie o configuratie aparte de dotari si tehnologie. Pretul de comercializare este disponibil strict la cerere.

    Seria limitata de lansare Santa Fe „unLimited” include dotari de top precum:  7 airbaguri standard (airbag-uri sofer, pasager fata, laterale, tip cortina si genunchi sofer), sisteme de siguranta activa si pasiva precum ABS, EBD, TCS, ESP si BAS (Brake Assist System), sistem de management al directiei, asistenta la urcarea si coborarea pantelor, posibilitate de blocare diferential central, Flex Steering (directie servoasistata electric cu trei moduri de functionare: normal, confort si sport).

    Lista dotarilor continua cu faruri Xenon, climatizare automata cu dubla zona de actiune, Keyless Start System cu buton de pornire/oprire, pilot automat, scaune fata incalzite, senzori de parcare, tapiterie din piele, sistem de navigatie, bluetooth cu recunoastere vocala, display camera video spate si multe altele.

    Principala motorizare Hyundai Santa Fe, propulsorul de 2.2 litri diesel si 197 CP, promite emisii de numai 147 g/km CO2. Simultan, unitatea de propulsie 2.0 litri diesel a fost adaptata in avans normelor de poluare Euro 6.

    Tractiunea integrala este controlata automat si adaptabila la conditiile de drum, fluxul de putere fiind distribuit intre puntea fata si puntea spate in functie de necesitati. Suspensia spate auto-reglabila pastreaza rafinamentul deplasarii si confortul, indiferent de gradul de incarcare a automobilului. Sistemele de directie, suspensie si franare, cat si cele de asistenta la viteza ridicata sau tractare au fost adaptate pentru specificul european.

    Constructorul auto a acordat o atentie deosebita si protectiei pietonilor, noul Santa Fe fiind echipat cu o capota activa, care reduce riscul de leziuni grave in cazul nefericit al unui impact in care sunt implicati pietoni.

    Vizualizari: 3240
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »